Facebook Pixel Αποφάσισαν πώληση top παίκτη το Γενάρη στο Λιμάνι
| 2016-10-15 11:00:00

Αποφάσισαν πώληση top παίκτη το Γενάρη στο Λιμάνι

Αποφάσισαν πώληση top παίκτη το Γενάρη στο Λιμάνι

Μπορεί να έχει μεγάλη εμπειρία και πολύ σημαντική προσφορά στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν! Ποιος είναι και για ποιο λόγο θα φύγει;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις για το μέλλον τού συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για βασικό και αναντικατάστατο μέλος τού συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Έχει συνδέσει το όνομά του με τους "ερυθρόλευκους" δηλαδή, μέσω των οποίων έχει πανηγυρίσει τίτλους φορώντας το περιβραχιόνιο τού αρχηγού, ενώ έχει σταθερά κλήσεις στην Εθνική ομάδα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μανιάτη, που το μέλλον του είναι μακριά από τον Ολυμπιακό τον προσεχή Γενάρη.

Αυτό, τουλάχιστον, συζητιέται στα γραφεία των μάνατζερ. Ο έμπειρος άσος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει σε ομάδα τού εξωτερικού το 1 εκ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Παρόλα αυτά, όμως, από τη στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο δεν τον υπολογίζει, η απόφαση τού Πορτογάλου προπονητή είναι σεβαστή και ο Έλληνας άσος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Ο Γιάννης Μανιάτης, άλλωστε, δε σκοπεύει να γίνει βάρος στον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι και το καλοκαίρι έψαξε για να βρει ομάδα να αποχωρήσει. Δεν ήταν εύκολο, όμως, να βρεθεί σύλλογος μέσα σε 15-20 μέρες, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να δουλευτεί σωστά η υπόθεσή του.

Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ όχι μόνο υπολόγιζε κανονικά τον παίκτη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά του είχε δώσει και φανέλα βασικού.

Η έλευση του Πάουλο Μπέντο και, προφανώς, η ευρωπαϊκή αποτυχία εναντίον της Χαποέλ Μπερ Σεβά ήταν που δημιούργησαν αρνητικό κλίμα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει, το θέμα, πλέον, είναι ότι έχει αποφασισθεί ο παίκτης να αποχωρήσει το Γενάρη και, μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση πως αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με κανονική μεταγραφή.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο έμπειρος άσος επέστρεψε στις προπονήσεις τής ομάδας για να μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στα παιχνίδια τής Εθνικής και να μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να προσελκύσει μνηστήρες.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags