Facebook Pixel Μόνο ο Μπουρούσης θα το 'κανε αυτό στ' αποδυτήρια!
| 2016-10-15 12:15:00

Μόνο ο Μπουρούσης θα το 'κανε αυτό στ' αποδυτήρια!

Μόνο ο Μπουρούσης θα το 'κανε αυτό στ' αποδυτήρια!

Η απουσία τού φοβερού Διαμαντίδη είναι εμφανής εντός κι εκτός παρκέ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια τού Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Έλληνας ψηλός φαίνεται να το έχει πάρει πάνω του!

Είναι μεγάλο θέμα συζήτησης στο φετινό μπασκετικό Παναθηναϊκό, ποιος θα αναλάβει το ρόλο τού ηγέτη, μετά το αντίο τού μεγάλου Διαμαντίδη.

Μια πρώτη "απάντηση" μπορούμε να πούμε ότι δόθηκε χθες από τον Παππά, ο οποίος έκανε μαγική εμφάνιση κόντρα στη Ζαλγκίρις και στην ουσία ήταν αυτός που οδήγησε το Τριφύλλι στη νίκη.

Ωστόσο, όσοι είναι κοντά στην ομάδα έχουν διαπιστώσει ότι μέχρι στιγμής το ρόλο τού πραγματικού αρχηγού τον έχει πάρει ο Μπουρούσης.

Ο Έλληνας σέντερ είναι αυτός που προσπαθεί να "αντικαταστήσει" τον Διαμαντίδη στα αποδυτήρια και με την εμπειρία του από τη μία να ανεβάζει ψυχολογικά τους συμπαικτές του και από την άλλη να κρατάει τις ισορροπίες.

Αν και ο διεθνής ψηλός είναι νέος στην ομάδα, έχει το "ειδικό βάρος" να ηγηθεί τού φετινού Παναθηναϊκού και δείχνει ότι θα είναι αυτός που θα βγαίνει μπροστά όταν χρειάζεται. Όχι μόνο στο γήπεδο, όπου υπάρχουν κι άλλοι παίκτες να βοηθήσουν, αλλά και στα αποδυτήρια, εκεί που η παρουσία ενός επιβλητικού παίκτη είναι εξίσου απαραίτητη.

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο ο Μπουρούσης θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο μετά την αποχώρηση τού Διαμαντίδη, μιας και έχει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα να γίνει ο leader αυτής τής ομάδας...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags