Facebook Pixel Για ποιον χτυπάνε οι καμπάνες στην Τούμπα; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και πιπεράτες λεπτομέρειες!
| 2016-11-04 14:12:00

Για ποιον χτυπάνε οι καμπάνες στην Τούμπα; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και πιπεράτες λεπτομέρειες!

Για ποιον χτυπάνε οι καμπάνες στην Τούμπα; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και πιπεράτες λεπτομέρειες!

Όταν ήρθε οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Τα αποτελέσματα όμως δεν τον δικαιώνουν και ήδη πέριξ της Τούμπας η μουρμούρα έχει αρχίσει για τα καλά και... πλησιάζει το περιβάλλον Σαββίδη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Το μεγαλύτερο κομμάτι των οπαδών του ΠΑΟΚ πίστεψε στην αρχή του καλοκαιριού πως ο Λούμπος Μίχελ θα δημιουργήσει μία ομάδα που από τη μία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και από την άλλη θα είναι άκρως ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε αυτό, βοήθησε το γεγονός πως από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά στο ρόστερ προστέθηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Μάτος, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Σάκχοφ, Κάνιας και Μπρκιτς, με καλά βιογραφικά και γεμάτες χρονιές. Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δε, ήρθε και ο Βαρέλα ως …κερασάκι στην τούρτα και όλοι πίστεψαν πως το …γλυκό έδεσε. Αμ δε…

Τέσσερις μήνες μετά, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ, οι γκέλες με Ξάνθη, Βέροια και οι δύο κολλητές ήττες από την Καραμπάγκ, έχουν ρίξει πολύ νερό στον μύλο της αμφισβήτησης του Σλοβάκου πρώην διαιτητή, πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν αθλητικού διευθυντή της.

Στην παρούσα φάση, δεν προκύπτει πως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Μίχελ, όπως έκανε πέρσι στην περίπτωση του Φρανκ Άρνεσεν. Σαφέστατα όμως, μόνο ευχαριστημένος δεν είναι από τα έως τώρα δείγματα του φετινού ΠΑΟΚ, κάτι που τόνισε και μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Καραμπάγκ, στην ομιλία του προς Ίβιτς και ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως με εξαίρεση τους Μάτος, Κάνιας και ίσως τον Κρέσπο, οι υπόλοιπες επιλογές του Μίχελ ακόμα δεν τον έχουν δικαιώσει.

Ο Μπρκιτς βρίσκεται (δικαιολογημένα) στη σκιά του Γλύκου και έχει αγωνιστεί έως τώρα μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάρισα, για τον Βαρέλα υπάρχει πλέον προβληματισμός μετά το αυτογκόλ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το πώς μάρκαρε χθες τον Μίτσελ, ο Σάκχοφ παρομοιάζεται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με τον …Σάμπο, ο Κάμπος έχει μείνει στην εμφάνισή του στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, ο Μπίσεσβαρ ναι μεν είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνεχόμενους αγώνες, ο Τιάμ παραμένει …άφαντος.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει κουβέντα για το αν όντως έπρεπε να τεθούν στο περιθώριο οι Τζιόλης και Χατζηισαΐας, το αν έπρεπε ο Κάτσε να δοθεί δανεικός, το αν έπρεπε να αποκτηθεί πρωτοκλασάτος επιθετικός, το γιατί ο Μίχελ δεν πήγε σε περισσότερο ασφαλείς επιλογές, με ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι από την Ουκρανία και την Τουρκία. Δύσκολα τα πράγματα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags