Facebook Pixel Φεύγει απ' την ομάδα του, παίρνει ένα σκασμό λεφτά και πηγαίνει στον ΠΑΟ ως διάδοχος του Στραματσόνι;
| 2016-11-08 11:45:00

Φεύγει απ' την ομάδα του, παίρνει ένα σκασμό λεφτά και πηγαίνει στον ΠΑΟ ως διάδοχος του Στραματσόνι;

Φεύγει απ' την ομάδα του, παίρνει ένα σκασμό λεφτά και πηγαίνει στον ΠΑΟ ως διάδοχος του Στραματσόνι;

Εκατομμυριούχος ο νέος τεχνικός τού "τριφυλλιού"; Πιθανό αν ισχύει πως προπονητής τού εξωτερικού περιμένει να πάρει χοντρή αποζημίωση και μετά να μιλήσει με τους Πράσινους!

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να παραμένει στον πάγκο τού Παναθηναϊκού, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιταλός τεχνικός μετράει μέρες στο Τριφύλλι και πως ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν το διάδοχό του.

Η περίπτωση τού Μαρίνου Ουζουνίδη παραμένει σταθερά στην "πράσινη" λίστα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει υποστηρικτές μέσα στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι η μόνη που εξετάζεται.

Στα υπόψη βρίσκεται και η λύση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος περνάει δύσκολα στην Αλ Σαρτζάχ, καθώς δέχεται έντονη κριτική και, μάλιστα, δεν αποκλείεται να απολυθεί.

Βέβαια, μία τέτοια εξέλιξη δε θα χάλαγε τον Έλληνα τεχνικό, καθώς στο ηγεμονικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει προβλέπεται τρελή ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ!

Μάλλον, λοιπόν, θα ...παρακαλούσε ο Γιώργος Δώνης να φύγει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ειδικά τώρα που φαίνεται να υπάρχει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Θα ήταν το ιδανικό σενάριο, άλλωστε, για τον ίδιο αν κατάφερνε να εξασφαλίσει την απίστευτη αποζημίωση και μετά να ερχόταν στην Ελλάδα για χάρη του Τριφυλλιού.

Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση από το Τριφύλλι στον Έλληνα τεχνικό, αν και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί το επόμενο διάστημα...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags