Facebook Pixel Ποιoς Ίβιτς; Άλλον... σουτάρει ο Σαββίδης από την Τούμπα και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!
| 2016-11-13 13:00:00

Ποιoς Ίβιτς; Άλλον... σουτάρει ο Σαββίδης από την Τούμπα και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Ποιoς Ίβιτς; Άλλον... σουτάρει ο Σαββίδης από την Τούμπα και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

H θέση του Σέρβου στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι επισφαλής, άλλος όμως διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο εκδιωχθεί από την Τούμπα.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο προκάλεσε ξανά συζητήσεις περί απομάκρυνσης του Βλάνταν Ίβιτς. Βέβαια, η κουβέντα θα είχε φουντώσει μία αγωνιστική νωρίτερα, με την ΑΕΚ, αλλά ο βοηθός Ευθυμιάδης «έσωσε» προσωρινά τον Σέρβο τεχνικό. Μπορεί η θέση του προπονητή των Θεσσαλονικέων να είναι επισφαλής, όπως έπιασαν τα ραντάρ του σκύλου όμως, αλλουνού η καρέκλα τρίζει περισσότερο μέσα στην ομάδα.

Ολοένα και διαρρέεται με μεγαλύτερη «άνεση», ολοένα και κυκλοφορεί περισσότερο στη Θεσσαλονίκη, πως αυτός που κινδυνεύει δεν είναι ο Ιβιτς. Δεν τίθεται ακόμα θέμα αλλαγής προπονητή. Και τίνος η θέση κινδυνεύει; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως η καμπάνα χτυπά για τον Λούμπος Μίχελ. Σύμφωνα με κάποιους μάλιστα ο Σλοβάκος μετράει αντίστροφα.

Ποιες είναι οι αιτίες που οδηγούν τον διευθύνων σύμβουλο εκτός ΠΑΟΚ; Ο Μίχελ φαίνεται πως πλήρωσε τόσο την καλοκαιρινή του διαμάχη με τον Γιώργο Σαββίδη στο θέμα του επιθετικού που κυνηγούσε τότε ο ΠΑΟΚ, κάτι για το οποίο σας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (11-11-16) ο Σκύλος, αλλά και την (γενικότερη) μεταγραφική του πολιτική και επιλογές.

Οπότε όλα δείχνουν ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι με τον προπονητή, αλλά με τον τεχνικό διευθυντή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags