Facebook Pixel Η «καυτή» ατάκα Στράμα, το «κόλπο» με Παπαπέτρου και το τέλος με Σιόβα - Τριπλή επιβεβαίωση sportdog!
| 2016-11-17 13:45:00

Η «καυτή» ατάκα Στράμα, το «κόλπο» με Παπαπέτρου και το τέλος με Σιόβα - Τριπλή επιβεβαίωση sportdog!

Η «καυτή» ατάκα Στράμα, το «κόλπο» με Παπαπέτρου και το τέλος με Σιόβα - Τριπλή επιβεβαίωση sportdog!

Απόλυτη δικαίωση για τρία ρεπορτάζ μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Ό,τι γράψαμε επαληθεύτηκε μέχρι κεραίας και δε σταματάμε εδώ. Μείνετε συντονισμένοι, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται!

Εδώ στο Σκύλο ξέρετε ότι δε μας αρέσει να... ευλογάμε τα γένια μας, ωστόσο όταν οι επιβεβαιώσεις πέφτουν με τη μορφή χιονοστιβάδας δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα.

Αποτελεί, άλλωστε, μεγάλη δικαίωση για εμάς που τρέχουμε να βγάλουμε την είδηση αλλά και για εσάς, φυσικά, τους χιλιάδες αναγνώστες του SportDog, που εμπιστεύεστε καθημερινά την ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας.

Μέσα σε μικρό διάστημα, τρία αποκλειστικά θέματα του Σκύλου επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας. Το πρώτο αφορά τη χθεσινή ομιλία του Στραματσόνι, στα αποδυτήρια της ομάδας, ένα θέμα που έπαιξε σε όλα τα Μέσα, αλλά μόνο εδώ, στο sportdog, διαβάσατε πρώτοι την "καυτή" ατάκα του Ιταλού για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα.

"Σε αυτήν τη χώρα που δε λειτουργεί τίποτα, ξέραμε μέχρι χθες πως δε θα παίζαμε, σήμερα μάθαμε πως θα παίξουμε, γι' αυτό και πρέπει ν' αλλάξω το πρόγραμμα της προπόνησης", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Στραματσόνι στους παίκτες του, όπως σας αποκάλυψε από χθες ο Σκύλος και σήμερα η εφημερίδα "Πράσινη" το έκανε πρωτοσέλιδο. Δείτε το...

Η δεύτερη επιβεβαίωση αφορά τη χρησιμοποίηση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Ο SportDog σάς είχε αποκαλύψει μία μέρα πριν ότι ο Έλληνας άσος θα έπαιρνε πιο ενεργό ρόλο στο συγκεκριμένο ματς, όπως και τελικά έγινε, με τον παίκτη όχι μόνο να παίζει αρκετά λεπτά, αλλά να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήταν στην ουσία, το "κόλπο" του "Σφαιρό" για το συγκεκριμένα αγώνα και του βγήκε. Θυμηθείτε τι γράφαμε εδώ...



Τρίτη επιβεβαίωση για το θέμα του Σιόβα. Ο Σκύλος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο με τον Έλληνα άσο και γιατί δεν παίζει στον Ολυμπιακό. Μόνο εδώ διαβάσατε ότι παίκτης αποτελεί "ξένο σώμα" στον Ολυμπιακό και για ποιο λόγο. Σήμερα οι εφημερίδες αναφέρουν ότι ο παίκτης αποχωρεί τον Γενάρη από την ομάδα, δικαιώνοντας απόλυτα τις αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη "καυτή" υπόθεση υπάρχει κι άλλο "πιπεράτο" παρασκήνιο, το οποίο θα σας αποκαλύψουμε προσεχώς!

* Μείνετε συντονισμένοι στο SportDog γιατί οι αποκαλύψεις συνεχίζονται!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags