Facebook Pixel Τρομερή έκρηξη για τον ...Σιόβα: "Δεν τον θέλω στην ομάδα, ούτε αυτόν, ούτε τον Μανιάτη, καταλάβατε;"!
| 2016-11-21 11:00:00

Τρομερή έκρηξη για τον ...Σιόβα: "Δεν τον θέλω στην ομάδα, ούτε αυτόν, ούτε τον Μανιάτη, καταλάβατε;"!

Τρομερή έκρηξη για τον ...Σιόβα: "Δεν τον θέλω στην ομάδα, ούτε αυτόν, ούτε τον Μανιάτη, καταλάβατε;"!

Έξαλλη αντίδραση για τους δύο Έλληνες παίκτες και ατάκες που ακούστηκαν μέχρι του... Ρέντη! «Απορώ πώς γράφτηκαν αυτά τα πράγματα»! Ποιος ξέσπασε και γιατί; ΜΟΝΟ εδώ!

O Βίκτορ Σάντσεθ έχει αφήσει πίσω του το ατυχές πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, στον οποίο δεν άντεξε ούτε για δύο μήνες, καθώς απολύθηκε μέσα στον Αύγουστο. Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του έχοντας αναλάβει τις τύχες της Ρεάλ Μπέτις.

Πρόσφατα γράφτηκε ότι ο πρώην τεχνικός των πρωταθλητών "γλυκοκοιτάζει" τις περιπτώσεις των Δημήτρη Σιόβα και Γιάννη Μανιάτη, με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ελλάδα.

Η συγκυρία μοιάζει ευνοϊκή αφού οι δυο παίκτες δεν υπολογίζονται στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο. Ειδικά για την περίπτωση του Σιόβα, μάλιστα, η Μπέτις είχε "συνδεθεί" μαζί του και το καλοκαίρι, όταν είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Παρ' όλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι ο Βίκτορ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν από τους δυο παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός έχει άριστη γνώση και πληροφόρηση για όσα γράφονται στη χώρα μας και έτσι είναι ενήμερος για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν "ζεστό" για την απόκτηση των δύο διεθνών.

Μάλιστα, ο Ισπανός ήταν έξαλλος μόλις πληροφορήθηκε τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ και σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του από την Ελλάδα έλεγε σε έντονο ύφος ότι δε θέλει κανέναν από τους δύο στην ομάδα. "Απορώ πώς γράφονται αυτά τα πράγματα...", ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Βίκτορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελαμένοι στο Λιμάνι με άσο που πονάει στο... δαχτυλάκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags