Facebook Pixel Δύο πρόεδροι της ΑΕΚ για το "ντου" του Τίγρη: "Ομαδούλες οι παίκτες" - "Στο Λυκαβηττό ο Λαμπρόπουλος, στο... διάολο ο Ανέστης"!
| 2016-11-22 20:25:00

Δύο πρόεδροι της ΑΕΚ για το "ντου" του Τίγρη: "Ομαδούλες οι παίκτες" - "Στο Λυκαβηττό ο Λαμπρόπουλος, στο... διάολο ο Ανέστης"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δύο πρόεδροι της ΑΕΚ για το "ντου" του Τίγρη: "Ομαδούλες οι παίκτες" - "Στο Λυκαβηττό ο Λαμπρόπουλος, στο... διάολο ο Ανέστης"!

Δύο πρώην πρόεδροι της Ένωσης με τίτλους στις πλάτες τους μιλούν στον SportDog για την παρέμβαση του «τίγρη» στα Σπάτα. «Σωστή μέθοδος, αρκεί να ξέρεις τί τους λες», υποστηρίζουν.

Η δυσαρέσκεια για Λέσκοτ, όπως σας ενημέρωσε ο SportDog οδήγησε τη Δευτέρα στην παρέμβαση Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο ηγέτης της Ένωσης, σύμφωνα με την πληροφόρηση, πήγε στα Σπάτα και εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του στους ποδοσφαιριστές για τις κάκιστες εμφανίσεις τους. Τους τα έψαλλε, όπως είθισται να λέει ο λαός, από την καλή και την ανάποδη. Στα λεγόμενά του, ο «τίγρης» επικεντρώθηκε στην απρεπή συμπεριφορά (γέλια-selfies) των ποδοσφαιριστών.

Πολλοί χαρακτηρίζουν πεπαλαιωμένη τη συγκεκριμένη τακτική των παραγόντων. Άλλοι την υποστηρίζουν. Ήταν σωστή όμως η χρονική συγκυρία αυτής της παρέμβασης; Δύο πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ μιλούν στον SportDog, καταθέτουν τη γνώμη τους και προσπαθούν να απαντήσουν στο προηγούμενο ερώτημα.

«Έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει. Διότι, απ' ότι ακούω έπαψε η ΑΕΚ να είναι οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια, είναι ομαδούλες-ομαδούλες οι παίκτες. Νομίζω, ότι έπρεπε να του τρίξει λίγο τα δόντια για να συνέλθουνε», είναι το αρχικό σχόλιο στον σκύλο του Στράτου Γιδόπουλου, επί της προεδρίας του οποίου η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1989, όποτε και τερματίστηκαν τα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του '80.

«Η ομάδα κάπου πονά αυτή την στιγμή. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω που ακριβώς πονάει, αλλά ως φίλαθλος βλέπω, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι ο προηγούμενος προπονητής; Είναι η έλλειψη παικτών; Πάντως η ΑΕΚ χρειάζεται μία αφύπνιση», σχολιάζει ο Κώστας Γενεράκης που υπό την καθοδήγηση του ο Δικέφαλος κατέκτησε το πρώτο από τα τρία σερί πρωταθλήματα των αρχών της δεκαετίας του '90 (το 1991-1992).

Ο Στράτος Γιδόπουλος επισημαίνει την έλλειψη ανθρώπου στην ΑΕΚ που θα αναλάβει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. «Ο Μελισσανίδης καλά έκανε και πήγε στα Σπάτα, αφού, απ' ότι φαίνεται, δεν μπορεί να επιβληθεί ο εκάστοτε προπονητής στο έμψυχο δυναμικό και τη ψυχολογία του. Ούτε ο Μπάγεβιτς με τον Μαϊστόροβιτς επεμβαίνουν. Νομίζω, ότι έβαλαν και έναν γενικό κουμανταδάρο, τον Λυσάνδρου. Από την ημέρα που τον τοποθέτησαν δεν τον έχω ξανακούσει.

Μη γελιόμαστε, οι ποδοσφαιριστές, όσο φορούνε σορτσάκι, παραμένουν παιδιά. Θέλουν καθοδήγηση, θέλουν εμψύχωση. Δεν μπορείς να αφήνεις τον καθέναν στη μοίρα του. Την άλλη φορά έκανε ένα λάθος ο Λαμπρόπουλος και κόντεψαν να τον πετάξουν από τον Λυκαβηττό κάτω. Έφαγε ένα γκολ ο Ανέστης τον έχει πάρει ο διάολος. Δεν γίνονται έτσι αυτά, θέλουν στήριξη τα παιδιά. Είναι παιδιά», τόνισε.

Αμφότεροι οι παλαιοί παράγοντες συμφωνούν, ότι «χρειάζονται τέτοιες μέθοδοι, αρκεί να ξέρεις, τί τους λες. Πως μπορείς να τους συνεφέρεις και να τους επαναφέρεις στην αρχική ψυχολογική τους κατάσταση», λένε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags