Facebook Pixel Ξεχείλισε το ποτήρι με τη Γιουνγκ Μπόις! Ο Μπέντο το πήρε απόφαση και… τελειώνει ξένο άσο!
| 2016-11-25 19:08:00

Ξεχείλισε το ποτήρι με τη Γιουνγκ Μπόις! Ο Μπέντο το πήρε απόφαση και… τελειώνει ξένο άσο!

Ξεχείλισε το ποτήρι με τη Γιουνγκ Μπόις! Ο Μπέντο το πήρε απόφαση και… τελειώνει ξένο άσο!

Οι τελευταίες ενδείξεις δεν είναι θετικές για τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που βλέπει, πλέον, την αποχώρησή του από το Λιμάνι να είναι πιο κοντά από ποτέ!

Η αλήθεια είναι ότι ήρθε ως το μεγάλο όνομα στον Ολυμπιακό, που θα αναλάβει ρόλο ηγέτη μαζί με τον Κώστα Φορτούνη, αλλά η μέχρι τώρα παρουσία του είναι επιεικώς απογοητευτική.

Και αν στο ξεκίνημα έδειξε στοιχεία μεγάλου παίκτη, αυτού που είχαμε θαυμάσει κυρίως στην Βέρντερ Βρέμης, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ο Πάουλο Μπέντο έδειξε να μην τον εμπιστεύεται αφηνοντάς τον εκτός αγώνων και πολλές φορές εκτός αποστολής.

Φυσικά, ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος ήρθε με... περγαμηνές στους Ερυθρόλευκους, αλλά με εξαίρεση ένα - δυο αγώνες στο ξεκίνημα, όπου έδειξε ψήγματα του ταλέντου του, στην συνέχεια δεν κατάφερε να δείξει απολύτως τίποτα.

Μάλιστα, ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται να μην τον υπολογίζει καθόλου, αφού τον έχει αφήσει σε πολλά ματς εκτός αποστολής, όπως το τελευταίο με την Γιούνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη.

Επόμενο είναι ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι ικανοποιημένη. Ούτε ο Ολυμπιακός που επένδυσε στον Γερμανό, ούτε αυτός που άφησε την ευκαιρία να επανέλθει σε τοπ επίπεδο να πάει χαμένη.

Έτσι, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Λιμάνι τον Ιανουάριο είναι, πια, πολύ πιθανό και αναμένονται συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να καταλήξουν σε κάποια από κοινού απόφαση.

Πάντως, τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, όπως έγραψε και η στήλη «Sportdog Penalty» από χθες, οι πιθανότητες να φύγει, είναι πάνω από το 50%...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags