Facebook Pixel Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το κάζο με Μακάμπι – Ποιον διώχνει ο Σφαιρόπουλος, ποιον θα φέρει!
| 2016-11-25 22:08:00

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το κάζο με Μακάμπι – Ποιον διώχνει ο Σφαιρόπουλος, ποιον θα φέρει!

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το κάζο με Μακάμπι – Ποιον διώχνει ο Σφαιρόπουλος, ποιον θα φέρει!

Αλλάζουν τα μεταγραφικά πλάνα των Πειραιωτών, καθώς ο κόουτς καταλαβαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Ποιοι «κινδυνεύουν» και πότε μπήκε η …deadline. Κλικ στο SportDog!

Καθοριστική για το… μέλλον του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί η χθεσινή ήττα από τη Μακάμπι στο ΣΕΦ και δεν αναφερόμαστε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στη «μάχη» των Πειραιωτών να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται στο «πρωτάθλημα» της Ευρωλίγκα.

Αναφερόμαστε στην απόφαση του Ολυμπιακού, από τη λήξη κιόλας της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, να βγει για τα καλά στην αγορά και να ψάξει για ψηλό, όπως διαβάστε πρώτοι και αποκλειστικά στην στήλη «Pick n' Scroll»!

 

Η αλήθεια είναι, πως σε γενικές γραμμές ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν πάει άσχημα μέχρι στιγμής, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και παιχνίδια όπως και ήττες όπως αυτή από την Μακάμπι, δείχνουν ξεκάθαρα τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας.

 

Η πιο κραυγαλέα είναι αυτή του ψηλού, αφού ο Γιανγκ δεν μπορεί να βοηθήσει και ο Μιλουτίνοφ δεν είναι παρά για λίγα λεπτά, κάτι που αποδεικνύεται πλέον σε όλα τα σοβαρά ματς που δίνουν οι Πειραιώτες, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Από την άλλη, ο Μπιρτς κάνει πάρα πολύ καλά αυτό, που πρέπει, αλλά δεν φθάνει. Ο Ολυμπιακός στηρίζει ακόμα τον Γιανγκ και τον Μιλουτίνοφ, αλλά πλέον είναι πολύ πιο ενεργά στην αγορά για ψηλό. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τον Αμερικάνο και τον Σέρβο και μέσα στις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, τότε οι πρωταθλητές θα αποφασίσουν για αλλαγή…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10+1 ...πικρές αλήθειες για τον Ολυμπιακό: "Δεν είναι No1 ο Σπανούλης", "Αντικαταθλιπτικά για Μάντζαρη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags