Facebook Pixel "O Τζαβέλλας θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ πάνω στο άσπρο άλογο" - "Απέτυχε παταγωδώς ο Ίβιτς, φόρτωσε στην ομάδα ρετσινιά"
| 2016-11-29 23:25:00

"O Τζαβέλλας θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ πάνω στο άσπρο άλογο" - "Απέτυχε παταγωδώς ο Ίβιτς, φόρτωσε στην ομάδα ρετσινιά"

του Γιώργου Κτενά
"O Τζαβέλλας θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ πάνω στο άσπρο άλογο" - "Απέτυχε παταγωδώς ο Ίβιτς, φόρτωσε στην ομάδα ρετσινιά"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στο SportDog ο διευθυντής τού Μetropolis FM, Γιώργος Μπούζος, για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Τι αποκάλυψε για το μέλλον του Σαββίδη στην ομάδα;
 

Στο γεγονός ότι αποκεφάλισαν και πέταξαν στη δεύτερη ομάδα τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον οποίο ο Αναστασιάδης ονομάτισε ως πηγή κακού και ο Ίβιτς τον φωτογράφισε ότι έστησε το ματς με τον Ατρόμητο, εξέφρασε μέσω του SportDog o Γιώργος Μπούζος.

Ο διευθυντής τού Μetropolis FM σχολίασε ακόμα ότι όποια πέτρα κι αν σηκωθεί στα αποδυτήρια του Δικέφαλου, από κάτω βρίσκεται ο Τζαβέλλας, που έχει φιλική σχέση με την οικογένεια Σαββίδη και υπέγραψε μόλις πριν από δύο μήνες τετραετές συμβόλαιο με 2 εκ. ευρώ αμοιβή.

Ακόμα, ο Γ. Μπούζος έκανε λόγο για επιστροφή του Τζαβέλλα σε άσπρο άλογο, όταν αποχωρήσει από την ομάδα ο Ίβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη που πολλές φορές λειτουργεί ως οπαδός του ΠΑΟΚ.

Κύριε Μπούζο, ποιο είναι το σχόλιό σας για την απομάκρυνση του Τζαβέλλα από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ;

"Πρόκειται για νόμισμα με δύο όψεις. Παρανοϊκό αρχικά, γιατί πριν από δύο μήνες τού ανανέωσαν το συμβόλαιο με 2 εκ. ευρώ μέχρι το 2020. Σήμερα τον αποκεφαλίζουν και τον πετάνε στη δεύτερη ομάδα. Αυτό δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει διοικητική συνέχεια και συνέπεια. Η άλλη όψη είναι ότι όποια πέτρα και αν σηκωσεις στα αποδυτήρια, βρίσκεται από κάτω ο Τζαβέλλας. Φεύγοντας ο Αναστασιάδης τον ονομάτισε ως πηγή κακού και σήμερα ο Ίβιτς τον φωτογραφίζει ότι έστησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να τον διώξει. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση; Μόλις απομακρυνθεί ο Ίβιτς, που είναι δύσκολο να παραμείνει κάτω από τις παρουσίες συνθήκες, εκτός αν φέρει σερί μεγάλες επιτυχίες, τότε ο Τζαβέλλας θα επιστρέψει πάνω στο άσπρο άλογο. Απόδειξη ότι δεν υπάρχει διοικητική συνέχεια στον ΠΑΟΚ".

Πώς γίνεται να βρίσκεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μόνιμα στο επίκεντρο, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους;

"Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ τον θεωρούν σαν μεγάλο αδερφό ή πατέρα τους. Έχει ιδιαίτερη και φιλική σχέση με την οικογένεια Σαββίδη. Απόδειξη ότι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ευχαρίστησε πρώτα τον Σαββίδη. Είναι άγνωστο αν αμυντικός του επιπέδου Τζαβέλλα, θα μπορούσε να πάρει συμβόλαιο με 500 χιλ. ευρώ αμοιβή τον χρόνο και διάρκεια μαμούθ 4 χρόνων".

Το ξέσπασμα του Ίβιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, πώς το είδατε;

"Αποδείχτηκε ότι δεν έχει την εμπειρία για να κάνει διαχείριση κρίσεων. Απέτυχε παταγωδώς. Απαράδεκτο ότι μίλησε δημόσια. Τραυμάτισε τη δημόσια εικόνα του ΠΑΟΚ, φόρτωσε στον σύλλογο μία ρετσινιά που θα τον ακολουθεί για πολύ. Έπρεπε να απευθυνθεί στην ιεραρχία τής ομάδας και να λύσει το θέμα εσωτερικά, χωρίς να δώσει τροφή στα σενάρια".

Ποια είναι η άποψη σας για το παιχνίδι, αγωνιστικά, που έγινε χθες στην Τούμπα;

"Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει νοοτροπία και προσωπικότητα. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Το γεγονός ότι μετά από 9 αγωνιστικές είναι 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή, δίνει απάντηση στο αν η ομάδα θα μπορούσε να κυνηγήσει τον τίτλο. Χρειάζεται υπομονή. Είναι νέα ομάδα και η απόδοση ασανσέρ είναι χαρακτηριστικό ομάδων που χτίζονται τώρα".

Ο Σαββίδης είπε, όπως μετέφεραν από τον ΠΑΟΚ, ότι ντρέπεται για την ομάδα και δεν θα πάει ξανά στην Τούμπα.

"Ο Σαββίδης έχει δηλώσει ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια. Το δυστύχημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει πολύ νωρίς να πετάξει στα σκουπίδια άλλη μία χρονιά. Κι αυτή θα είναι η πέμπτη με τον Ιβάν Σαββίδη. Ξόδεψε δεκάδες εκ. ευρώ, πέτυχε ελάχιστα".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags