Facebook Pixel Ξέσπασε "εμφύλιος" για τον Καπίνο! Τι ...παίζεται στο Ρέντη για τον "άσο", τι συνέβη με Λεάλι στα Γιάννενα!
| 2016-12-15 11:00:00

Ξέσπασε "εμφύλιος" για τον Καπίνο! Τι ...παίζεται στο Ρέντη για τον "άσο", τι συνέβη με Λεάλι στα Γιάννενα!

Ξέσπασε "εμφύλιος" για τον Καπίνο! Τι ...παίζεται στο Ρέντη για τον "άσο", τι συνέβη με Λεάλι στα Γιάννενα!

Χοντρό παρασκήνιο στον Ολυμπιακό με το νεαρό γκολκίπερ και τον Ιταλό! Πότε επιστρέφει στη δράση ο Έλληνας, γιατί άργησε και τι λέγεται στo σύλλογο για το «βασικό»; Μόνο εδώ...

Εχει περάσει σχεδόν στα ψιλά, όμως πρόκειται για μια υπόθεση που παρουσιάζει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αφορά στο χρόνο επιστροφής του Στέφανου Καπίνο στη δράση, μιας και έχει συμπληρωθεί σχεδόν 1,5 μήνας από τότε που υπέστη θλάση ο Ελληνας τερματοφύλακας (στις 6 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και ακόμα δεν έχει καταφέρει να φορέσει ξανά τα γάντια του και να επιστρέψει κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί σαν εφικτός στόχος επιστροφής του διεθνούς τερματοφύλακα στη δράση το παιχνίδι με την Κέρκυρα, στις 27 του Νοέμβρη, στη συνέχεια δόθηκε μια μεγάλη ...παράταση στις προβλέψεις και ως καταληκτική ημερομηνία επανόδου του στα γήπεδα θεωρήθηκε η 12η Δεκεμβρίου. Οπότε και ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στα Γιάννενα, χωρίς τον Καπίνο -φυσικά- κάτω από τα δοκάρια του, αλλά ούτε καν στην αποστολή...

Βέβαια, ο 22χρονος τερματοφύλακας προπονείται κανονικά εδώ και κάποιες μέρες, με συνέπεια πολλοί ακόμα και μέσα στου Ρέντη να θεωρήσουν ότι θα ήταν πανέτοιμος για τη μάχη των Ιωαννίνων και ότι θα επέστρεφε κανονικά στο πόστο του. Ηταν μάλιστα σίγουροι γι' αυτό και το έδιναν ως δεδομένο! Κάτι όμως, που δεν επιβεβαιώθηκε...

Ο "εμφύλιος" στου Ρέντη

Στην πραγματικότητα, για ώρες πριν από το ματς στους "Ζωσιμάδες" γινόταν μια ιδιότυπη μάχη στου Ρέντη ανάμεσα σε δύο ...τάσεις, σχετικά με την επάνοδο του Ελληνα τερματοφύλακα στη δράση. Η μία έλεγε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να επιστρέψει άμεσα, μιας και ήταν σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Κυρίως επειδή ώρες νωρίτερα ο Λεάλι είχε υποπέσει σε αρκετά εύκολα λάθη στον "τελικό" της Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ, με συνέπεια να έχει χαθεί η τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, από μια σημαντική μερίδα του ερυθρόλευκου προπονητικού τιμ!

Και ακριβώς επειδή και το παιχνίδι στα Γιάννενα ήταν "τελικός", κάποιοι πίεζαν να γίνει η μεγάλη επιστροφή και έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά ότι θα παίξει κανονικά ο Καπίνο.

Ωστόσο, υπήρχε και η πιο μετριοπαθής τάση, που έλεγε ότι ο παίκτης παρότι ιατρικά υγιής δεν μπορούσε να φορέσει ξανά τα γάντια βασικού, έχοντας μείνει εκτός δράσης για έναν και πλέον μήνα και ότι θα ήταν μεγάλο ρίσκο να πέσει κατευθείαν στα βαθιά. Πίστευαν ότι θα είναι βιαστικό και πρώιμο, καθώς και ότι θα εμπεριείχε κινδύνους ακόμα και υποτροπής για τον Καπίνο, το να επέστρεφε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Παράλληλα, θεωρούσαν κάποιοι στου Ρέντη πως μια πιθανή τέτοια απόφαση θα αποτελούσε ξεκάθαρο "άδειασμα" και προς τον Λεάλι, που θα αντιλαμβανόταν ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Δύο μήνες εκτός δράσης

Τελικά, όπως είναι σαφές από το αποτέλεσμα, επικράτησε η τάση των μετριοπαθών, που ζητούσε ...εγκράτεια στον τρόπο και τον χρόνο επανόδου του Καπίνο στο αρχικό σχήμα των Ερυθρολεύκων, κάτι που δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και στο κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αν δεν παίξει ούτε σε αυτό το ματς ο 22χρονος τερματοφύλακας, τότε η επάνοδός του πηγαίνει απευθείας για τη νέα χρονιά, οπότε θα κλείσει δύο μήνες εκτός γηπέδων για έναν τραυματισμό, που θεωρήθηκε αρχικά ότι είναι υπόθεση 20-25 ημερών απουσίας του από τους αγώνες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags