Facebook Pixel "Χάρη κάνει στον Τζεντίλε ο ΠΑΟ - Να καταλάβει σε ποια ομάδα ήρθε - Τα ίδια έλεγαν και για τον Χάκετ"
| 2016-12-15 15:30:00

"Χάρη κάνει στον Τζεντίλε ο ΠΑΟ - Να καταλάβει σε ποια ομάδα ήρθε - Τα ίδια έλεγαν και για τον Χάκετ"

του Γιώργου Κτενά
"Χάρη κάνει στον Τζεντίλε ο ΠΑΟ - Να καταλάβει σε ποια ομάδα ήρθε - Τα ίδια έλεγαν και για τον Χάκετ"

Μία διαφορετική γνώμη από το Μάνο Μανουσέλη για τη μεταγραφή που ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός! Γιατί θεωρεί ότι μπορεί να μη φτάσει μακριά η ιστορία με τον Ιταλό άσο;

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κάνει χάρη στον Αλεσάντρο Τζεντίλε, με την ευκαιρία που του δίνει για να συνεχίσει την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον SportDog, ο Μάνος Μανουσέλης.

Ακόμα, σχολίασε ότι ο Ιταλός είναι η καλύτερη λύση που θα μπορούσε να βρει ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο, αλλά τόνισε ότι δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα αν βλέπει τους "πράσινους" απλώς ως ένα σκαλοπάτι για να μεταπηδήσει στο ΝΒΑ.

"Για εμένα είναι plus να πάρει έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου, είναι πολύ θετικό. Αλλά είναι γεγονός ότι δεν είναι απλό πράγμα να εντάξεις έναν παίκτη αυτή την περίοδο σε μία ομάδα. Νομίζω πάντως ότι ο Τζεντίλε είναι ο καλύτερος που μπορεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, από αυτούς που είναι διαθέσιμοι αυτό το διάστημα", είπε αρχικά στον SportDog ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε για το αν μπορεί να ταιριάξει αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό:

"Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού υποχρεωτικά πηγαίνει στο 1 εναντίον 1 και πρέπει να γίνονται φάσεις από τους παίκτες. Ο Τζεντίλε είναι παίκτης που μπορεί να το κάνει αυτό. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει Γκιστ αυτό το διάστημα, που είναι πικ εν ρολ παίκτης, η δημιουργία φάσεων είναι ένα θέμα και ο Τζεντίλε μπορεί να βοηθήσει εκεί".

Είναι πρόβλημα ο χαρακτήρας του και όσα τον ακολουθούν από Ιταλία;

"Εκεί είναι το νούμερο ένα θέμα: Αν έρχεται στον Παναθηναϊκό και τον βλέπει ως το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Αν τον βλεπει ως σκαλοπάτι για να πάει στο ΝΒΑ, δεν θα φτάσει μακριά αυτή η ιστορία. Όταν έρθει και καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ, έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται για να κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό. Το τι είχε συμβεί στην Ιταλία, μπορεί να λειτουργήσει και ως κίνητρο για την καριέρα του στην Ελλάδα. Γιατί κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Χάκετ, που τον συνόδευαν διάφορες ιστορίες πριν έρθει στον Ολυμπιακό αλλά τώρα πίνουν όλοι νερό στο όνομά του".

Ο Τζεντίλε είναι αυτό που λέμε μεγάλο παιδί, αλλά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού υπάρχουν και άλλα μεγάλα παιδιά. Θα μπορέσει να συνυπάρξει;

"Δε νομίζω ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε του κάνει χάρη και του δίνει την ευκαιρία να μη χάσει την καριέρα του, από τη στιγμή που βγήκε μόνος του και ψάχνει για ομάδα. Εκείνος είναι που πρέπει να προσπαθήσει για να τα καταφέρει στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρέλα Γιαννακόπουλου! Τόσα έσκασε στον Τζεντίλε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags