Facebook Pixel Τον παίρνει όποτε θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά αυτός πατάει πόδι! Απίστευτος όρος για να πιάσει Λιμάνι!
| 2016-12-22 14:00:00

Τον παίρνει όποτε θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά αυτός πατάει πόδι! Απίστευτος όρος για να πιάσει Λιμάνι!

Τον παίρνει όποτε θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά αυτός πατάει πόδι! Απίστευτος όρος για να πιάσει Λιμάνι!

Οι Πειραιώτες μπορούν να φέρουν με συνοπτικές διαδικασίες τον παικταρά στο Λιμάνι, ωστόσο «απαιτεί» κάτι ...απίθανο για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα! Διαβάστε τι!

Φουλάρουν για μεταγραφές στον Ολυμπιακό, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να κάνουν 2-3 προσθήκες για την ενίσχυση της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για στόπερ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί κι ένας επιθετικός, ανάλογα, βέβαια, με τις αποχωρήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι Πειραιώτες γλυκοκοιτάζουν ως γνωστό και την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου.

Μάλιστα, οι επαφές των δύο ομάδων είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και, όπως λέγεται, αυτό που απομένει είναι να δώσει το τελικό "οκ" ο παίκτης. Κάτι, όμως, που δεν έχει συμβεί ακόμα, μιας και ο Ιρανός φέρεται να βάζει ένα συγκεκριμένο όρο για να δεχθεί να πάει στον Πειραιά.

Ο άσος του Πανιωνίου δε θέλει, δηλαδή, να ...γυαλίζει τον "ερυθρόλευκο" πάγκο και να είναι η τρίτη επιλογή του Πάουλο Μπέντο πίσω από τους Ιντέγιε και Καρντόσο.

Ο Ιρανός επιθυμεί να πάει σε ομάδα που θα παίζει βασικός και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κι αυτό είναι κάτι που έχει διαμηνύσει προς τους Ερυθρολεύκους.

Από την άλλη, όπως είναι λογικό, στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να δώσουν αυτή την ...υπόσχεση στον Ιρανό, ωστόσο είναι πιθανό να παραχωρηθεί ένας εκ των Ιντέγιε και Καρντόσο, για τους οποίους ακούγεται ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, οπότε να ανοίξει ο δρόμος για τον Ανσαριφάρντ.

Πάντως, ο Ιρανός είναι κάθετος σε αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί να πάει σε ομάδα ως εναλλακτική λύση. Γι΄ αυτό, άλλωστε, φέρεται να προτιμάει την προοπτική του Παναθηναϊκού, που ο Μαρίνος Ουζουνίδης τού έχει υποσχεθεί θέση βασικού δίπλα στον Μπεργκ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ψήνεται ο Μαρινάκης να φέρει πίσω την «καψούρα» του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags