Facebook Pixel Χοντρό παιχνίδι Ουζουνίδη-Ολυμπιακού – Τα "κόλπα" από τον παικταρά και η τρελή πρόταση για τον Ιντέγε!
| 2016-12-23 12:30:00

Χοντρό παιχνίδι Ουζουνίδη-Ολυμπιακού – Τα "κόλπα" από τον παικταρά και η τρελή πρόταση για τον Ιντέγε!

Χοντρό παιχνίδι Ουζουνίδη-Ολυμπιακού – Τα "κόλπα" από τον παικταρά και η τρελή πρόταση για τον Ιντέγε!

Σκληρό το πόκερ ανάμεσα στον τεχνικό του Τριφυλλιού και τους πρωταθλητές για ξένο άσο, που κάνει τα τερτίπια του πριν πει το «ναι»! Πού κολλάει με την υπόθεση ο Νιγηριανός φορ;

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που γίνονται τις τελευταίες ώρες σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τα μεταγραφικά.

Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν κοινοί στόχοι από την εγχώρια αγορά, είναι λογικό να γίνονται συνεχείς επαφές και σκληρές "μάχες" στο παρασκήνιο ανάμεσα στους δύο αιωνίους.

Η μεγάλη κόντρα αυτή τη στιγμή εξελίσσεται για τα μάτια του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον παίκτη να βρίσκεται ανάμεσα στα δύο "μεγαθήρια" και να παίζει το δικό του παιχνίδι τακτικής.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να τα έχε βρει με τον Πανιώνιο, ο οποίος πιέζει τον παίκτη να δεχθεί την προσφορά των Ερυθρολεύκων, ωστόσο ο Ιρανός φορ ζητάει πολλά από την ομάδα του Πειραιά, αλλά και εγγυήσεις για να παίζει, όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ, προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Εξάλλου, σε λίγες ήμερες, από 1/1, θα μπορεί να συμφωνήσει σε όποια ομάδα θέλει, μιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός "βολεύεται" με τη συντήρηση του ενδιαφέροντος για τον άσο της Νέας Σμύρνης, μιας και παράλληλα "δουλεύει" την πώληση του Ιντέγε στο εξωτερικό. Ήδη, μάλιστα, έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Νιγηριανό άσο που αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ (πιθανότατα από την Κίνα).

Στο Λιμάνι, βέβαια, δεν πρόκειται να αποδεχθούν μια τέτοια προσφορά, ωστόσο το παλεύουν για να την ανεβάσουν και να τη φτάσουν στα επίπεδα του 10+ εκ. ευρώ, προκειμένου να τον πουλήσουν. Και σε αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούν, πλέον, να "υποσχεθούν" στον Ανσαριφάρντ φανέλα βασικού...

Παράλληλα, πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιρανό, προσπαθεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και από τη μεριά του πιέζει όσο μπορεί για να αποφευχθεί η μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Στην ουσία αυτή τη στιγμή ο προπονητής του Παναθηναϊκού αντισταθμίζει τις πιέσεις που δέχεται ο παίκτης από τον Πανιώνιο για να πιάσει Λιμάνι, έχοντας υποσχεθεί στον Ιρανό θέση στην 11άδα του Τριφυλλιού, κάτι που ακόμα οι Πειραιώτες αποφεύγουν να κάνουν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags