Facebook Pixel Θα κάνει την ανατροπή ο Ιβάν με Γκάρι; Το ντου των οπαδών, ο φορτωμένος παίκτης κι ο super διάδοχος!
| 2017-01-03 13:30:00

Θα κάνει την ανατροπή ο Ιβάν με Γκάρι; Το ντου των οπαδών, ο φορτωμένος παίκτης κι ο super διάδοχος!

Θα κάνει την ανατροπή ο Ιβάν με Γκάρι; Το ντου των οπαδών, ο φορτωμένος παίκτης κι ο super διάδοχος!

Κλεισμένη είναι η μετακίνηση του άσου του ΠΑΟΚ στην Τουρκία, ωστόσο ο Σαββίδης δεν έχει δώσει ακόμα το ΟΚ! Γιατί τα 'χει πάρει ο παίκτης, ποιος θα έρθει για αντικαταστάτης;

Οριστική συμφωνία φέρεται να υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Γαλατασαράι για την πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες, όπως προκύπτει από χθες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την Τουρκία.

Όπως σας ενημερώσαμε με ρεπορτάζ από το βράδυ, το deal έχει κλείσει στα 3,2 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο ικανοποιεί το Δικέφαλο, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει δώσει ακόμα το οριστικό "οκ" για να ολοκληρωθεί το deal!

Tο αφεντικό της ΠΑΕ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα-αύριο για να αποφασίσει τι θα γίνει με τον παίκτη, με τις πιθανότητες να αποφασίσει τελικά να μην παραχωρηθεί στην τουρκική ομάδα να υπάρχουν (αν και δεν είναι πολλές) μετά κυρίως από τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών.

Όπως διαβάσατε και χθες, ο κόσμος του ΠΑΟΚ "βράζει" στο ενδεχόμενο παραχώρησης του καλύτερου παίκτη της ομάδας μέχρι τώρα και το έδειξε και με τα μηνύματα της οργής που έστειλε στον Γιώργο Σαββίδη.

Την ίδια στιγμή, ο παίκτης είναι "τρελαμένος" και πιέζει με κάθε τρόπο να κλείσει το deal. Ο Ροντρίγκες θέλει να φύγει και να πάει στην Τουρκία κι αυτό το αποκάλυψε και ο υιός Σαββίδης, απαντώντας χθες στα ...επιθετικά σχόλια των οπαδών του Δικεφάλου.

Παράλληλα, οι "ασπρόμαυροι" αναζητούν το διάδοχο του Ροντρίγκες, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, προκειμένου να μειωθούν οι αντιδράσεις από την παραχώρηση του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι έχει προκύψει ξανά θέμα Βιεϊρίνια, καθώς μόνο με έναν τέτοιο παίκτη θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κάνει τους οπαδούς του να ...ξεχάσουν τον Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags