Facebook Pixel Σκάει βόμβα μεγατόνων; Απίστευτη φήμη ότι ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει άμεσα «κλεισμένο» απ΄ τον Ολυμπιακό!
| 2017-01-06 14:00:00

Σκάει βόμβα μεγατόνων; Απίστευτη φήμη ότι ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει άμεσα «κλεισμένο» απ΄ τον Ολυμπιακό!

Σκάει βόμβα μεγατόνων; Απίστευτη φήμη ότι ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει άμεσα «κλεισμένο» απ΄ τον Ολυμπιακό!

Ένα ακραίο σενάριο αναφέρει πως ο Δικέφαλος του Βορρά τρέχει τελευταία μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που, αν και εφόσον σκάσει, θα προκαλέσει πάταγο σε όλη τη Super League!

Πριν σας γράψουμε τι αναφέρει το σενάριο που έφτασε στ' αυτιά μας από τη Θεσσαλονίκη, ξεκαθαρίζουμε ότι πρόκειται απλά για φήμες που κυκλογορούν και για πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί σε καμία περίπτωση.

Το ακούσαμε και σας το μεταφέρουμε, λοιπόν, με κάθε επιφύλαξη, για τη δική σας ενημέρωση και μέχρις εκεί, για να προλάβουμε σχόλια και πιθανές αντιδράσεις. Αυτά και πάμε στο ψητό τώρα...

Αρκετά αξιόπιστη πηγή μάς ενημέρωσε ότι ο ΠΑΟΚ τρέχει τις τελευταίες ώρες κάτω από άκρα μυστικότητα την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ! Μάλιστα, όπως φημολογείται, είναι σε τόσο καλό δρόμο η υπόθεση που μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα ακόμα και την προσεχή Δευτέρα!

Μιλάμε, φυσικά, για τον παίκτη για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τον Πανιώνιο εδώ και καιρό, αλλά ο Ιρανός "κλωτσάει", καθώς σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα προτιμάει να πάει στον Παναθηναϊκό του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Όπως καταλαβαίνετε και με βάση τα παραπάνω δεδομένα, είναι πολύ δύσκολο ο ΠΑΟΚ να έχει προχωρήσει τη συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί από τη στιγμή που ο Δικεφάλος ψάχνει ένα μεγάλο "μπαμ" μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες, που έχει προκαλέσει πολλές αντιρρήσεις στον κόσμο της ομάδας. 

Οι Ασπρόμαυροι, άλλωστε, έχουν και τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης και να δώσουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Ιρανό, αλλά -κυρίως- να του υποσχεθούν φανέλα βασικού, κάτι που δεν κάνει ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται το deal με τους Ερυθρολεύκους.

Επαναλαμβάνουμε, πάντως, ότι το παραπάνω είναι ένα σενάριο και μόνο που κυκλοφορεί που μας μεταφέρθηκε και δεν επιβεβαιώνεται. Ό,τι κι αν ισχύει πραγματικά, θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags