Facebook Pixel Tης κακομοίρας με τον Ανσαριφάρντ - Απίστευτες οι τελευταίες εξελίξεις – Πού καταλήγει ο καυτός άσος;
| 2017-01-07 15:15:00

Tης κακομοίρας με τον Ανσαριφάρντ - Απίστευτες οι τελευταίες εξελίξεις – Πού καταλήγει ο καυτός άσος;

Tης κακομοίρας με τον Ανσαριφάρντ - Απίστευτες οι τελευταίες εξελίξεις – Πού καταλήγει ο καυτός άσος;

Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα πράγματα για παίκτη της Super League ανάμεσα σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες! Τα πάντα όλα από το χοντρό παιχνίδι για τον Ιρανό παικταρά!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι το πρόσωπο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Πώς να γίνει αλλιώς, άλλωστε, από τη στιγμή που όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου τον έχουν ως στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής;

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του με μεγάλο αβαντάζ το γεγονός ότι έχει στον πάγκο του τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον άνθρωπο που τον ανέδειξε στον Πανιώνιο. Μάλιστα, όπως σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό, ο ίδιος ο τεχνικός των Πρασίνων έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και του έχει διαμηνύσει ότι τον θέλει στον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα, ωστόσο, για το Τριφύλλι είναι αρκετά όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Αφενός, ο ίδιος ο Ανσαριφάρντ δεν αποφασίζει συναισθηματικά, αλλά με γνώμονα το συμφέρον του. Συνεπώς, άσχετα με το "πρέσινγκ" που του ασκεί ο Ουζουνίδης, ο Ιρανός θα αποφασίσει ανάλογα με το τι είναι καλύτερο γι΄ αυτόν επαγγελματικά. Αφετέρου, ο Παναθηναϊκός έχει δεμένα τα χέρια του στις μεταγραφές μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τις αποδεσμεύσεις και κυρίως αυτή του Ιμπάρμπο, που πιάνει θέση ξένου.

Παράλληλα, η θέληση του 26χρονου φορ πιθανώς να τον φέρει σε "ρήξη" με τον Πανιώνιο, κάτι που επίσης έχει διαβάσει πρώτοι, εδώ στο Σκύλο. Και αυτό γιατί οι Κυανέρυθροι επιθυμούν να τον δώσουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο μόνος σύλλογος που έχει ξεκαθαρίσει ότι προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα του Ανσαριφάρντ.

Παρ όλα αυτά, ο ίδιος ο Ιρανός δεν "ψήνεται" να μετακομίσει στον Πειραιά. Αντιθέτως, δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον Πανιώνιο αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά 100%, ακόμα κι αν η στάση του έρχεται κόντρα σε αυτή της ομάδας του. Άρα, δεν αποκλείεται να τα "σπάσει" και να εκτίσει κάποια τιμωρία στα επόμενα ματς (π.χ. να μείνει στον πάγκο ή να πάει στην εξέδρα).

Όσον αφορά στους άλλους διεκδικητές, όσο τα πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν υπέρ των δυο "αιωνίων", ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο παιχνίδι και φαίνεται να κερδίζει πόντους μέρα με τη μέρα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι ο Δικεφάλος αναμένει τη -θετική;- απάντηση του παίκτη μέχρι τη Δευτέρα.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στην υπόθεση, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό φερόταν να έχει το προβάδισμα για την υπογραφή του διεθνούς Ιρανού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags