Facebook Pixel Xαμός στον ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ-Ολυμπιακό – Γιατί "πλακώνονται" οι οπαδοί και ποιος φταίει για το κάζο
| 2017-01-12 16:30:00

Xαμός στον ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ-Ολυμπιακό – Γιατί "πλακώνονται" οι οπαδοί και ποιος φταίει για το κάζο

Xαμός στον ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ-Ολυμπιακό – Γιατί "πλακώνονται" οι οπαδοί και ποιος φταίει για το κάζο

Στα …δύο ο κόσμος του Δικεφάλου για τον Ιρανό επιθετικό! Ποιοι χάρηκαν που επέλεξε τους πρωταθλητές και ποιοι και γιατί τα έχουν με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ; Διάβασε στο SportDog!

Το "σίριαλ Ανσαριφάρντ" έλαβε σήμερα τέλος. Αυτό το τέλος, ήταν αίσιο για τον Ολυμπιακό και δυσάρεστο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού ο Ιρανός επιθετικός επέλεξε …Πειραιά αντί για Τούμπα, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε καλύτερο συμβόλαιο απ' ότι οι «ερυθρόλευκοι» και εγγυήσεις πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς.

Όπως ήταν λογικό, η απόφαση του Ανσαριφάρντ προκάλεσε …αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ ωστόσο να είναι χωρισμένος στα …δύο.

Υπάρχουν αυτοί που εκφράζουν τη χαρά τους που ο Ιρανός δεν επέλεξε την ομάδα τους πιστεύοντας πως ο επιθετικός που θα έρθει τελικά στην Τούμπα θα είναι καλύτερος, υπάρχουν και αυτοί που τα ...χώνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απώλεια του ποδοσφαιριστή και την "ήττα" από τον Ολυμπακό, για το ότι ασχολήθηκε πολύ καιρό μαζί του αλλά και γιατί ακόμα δεν έχει αποκτήσει επιθετικό!

Τα περισσότερα …βέλη, πέφτουν πάνω στον Λούμπος Μίχελ που χειρίστηκε την υπόθεση. Ο Σλοβάκος δεν εγκατέλειψε βέβαια όλες αυτές τις ημέρες τις υπόλοιπες περιπτώσεις επιθετικών που έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους πολλούς που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά ο κόσμος του "χρεώνει" το γεγονός πως μέσα Γενάρη συνεχίζει να ψάχνει φορ, παρά το ότι έχει ξεκινήσει το ψάξιμο από τον Οκτώβριο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags