Facebook Pixel Τρελαμένος ο «Τίγρης», φέρνει προπονηταρά! Ακόμα και μετά απ' τον ΠΑΟ το μεγάλο όνομα για τον πάγκο
| 2017-01-13 12:30:00

Τρελαμένος ο «Τίγρης», φέρνει προπονηταρά! Ακόμα και μετά απ' τον ΠΑΟ το μεγάλο όνομα για τον πάγκο

Τρελαμένος ο «Τίγρης», φέρνει προπονηταρά! Ακόμα και μετά απ' τον ΠΑΟ το μεγάλο όνομα για τον πάγκο

Ποιος υπηρεσιακός; Η ΑΕΚ φουλάρει για να φέρει κόουτς απ' το πάνω ράφι! Τι εντολή έχει δώσει ο Μελισσανίδης στους συνεργάτες του; Πώς θα "φτιάξει" τους οπαδούς της ομάδας;

Ο Μοράις είναι "τελειωμένος" και το προσεχές ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ειδικά αν στραβώσει το παιχνίδι, υπάρχει η εκτίμηση ότι η Ένωση θα επισπεύσει τις επαφές για την έλευση του νέου προπονητή, αφήνοντας πίσω τη λύση του υπηρεσιακού.

Όσον αφορά το θέμα της αναζήτησης, αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι η ΑΕΚ κυνηγάει κάτι ...μεγάλο για τον πάγκο της.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε θέλει να κάνει πάλι το λάθος με έναν άπειρο προπονητή και έχει δώσει την εντολή να έρθει αυτή τη φορά κόουτς με εμπειρία και παραστάσεις.

Μάλιστα, ήδη η Ένωση έχει χτυπήσει την πόρτα αρκετών μεγάλων προπονητών, χωρίς, πάντως, ακόμα να έχει προχωρήσει κάποια υπόθεση.

Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, αυτή την εποχή να βρεθεί τεχνικός με καλό όνομα να αναλάβει σύλλογο μεσούσης της σεζόν και χωρίς να γνωρίζει την ομάδα.

Πάντως, οι Κιτρινόμαυροι το παλεύουν και θα κάνουν τα πάντα για να πείσουν κάποιο τεχνικό που θα κάνει "γκελ" στους οπαδούς να έρθει από τώρα στην ΑΕΚ για να ...συμμαζέψει την ομάδα και να αρχίσει το "χτίσιμο" ενόψει της νέας σεζόν.

Εξάλλου, υπάρχει και το επικοινωνιακό κομμάτι στο θέμα του προπονητή, καθώς ένα δυνατό όνομα θα "ζεστάνει" ξανά τον κόσμο που δείχνει πλήρως απογοητευμένος στα τελευταία παιχνίδια από την εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags