Facebook Pixel Καίγεται ν' ανέβει στην Τούμπα o παιχταράς εδώ και τώρα - Πότε και πως μπορεί να σκάσει η μεταγραφή
| 2017-01-13 20:38:00

Καίγεται ν' ανέβει στην Τούμπα o παιχταράς εδώ και τώρα - Πότε και πως μπορεί να σκάσει η μεταγραφή

Καίγεται ν' ανέβει στην Τούμπα o παιχταράς εδώ και τώρα - Πότε και πως μπορεί να σκάσει η μεταγραφή

Η μεταγραφή ψήνεται και περιμένει το τελικό ok κι απ' τις δύο ομάδες, ενώ ο παίκτης πετάει τη σκούφια του για τον ΠΑΟΚ. Όλο το παρασκήνιο στο Sportdog.
 

Όσο καλές σχέσεις και να έχει ο ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό και όσο αλληλοεκτίμηση να υπάρχει μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Φώτη Κωστούλα, ο μεγαλομέτοχος των Αγρινιωτών δεν… καίγεται να παραχωρήσει τον Αμρ Ουάρντα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι αιτίες είναι δύο. Πρώτον ο Αιγύπτιος άσος έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και δεύτερον στον Παναιτωλικό πιστεύουν βάσιμα πως μπορεί να «σκάσει» μία… σούπερ πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, μέσω των εμφανίσεών του στο Κόπα Άφρικα που αρχίζει σε λίγες ημέρες!

Ο Ουάρντα βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και δεν είναι απίθανο να έχει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Αιγύπτου με Μάλι (17/1), Ουγκάντα (21/1) και Γκάνα (25/1), αν σκεφτούμε πως ήταν βασικός στη φιλική νίκη της χώρας του επί της Τυνησίας με 1-0 την περασμένη Κυριακή.

Εάν λοιπόν ο Ουάρντα καταφέρει να έχει καλή απόδοση στους αγώνες της Αιγύπτου, τότε δεν αποκλείεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων του εξωτερικού που τον έχουν ήδη «σταμπάρει», ενώ κάτι τέτοιο θα είναι ακόμα πιο πιθανό εάν η Αίγυπτος τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις και προχωρήσει στην διοργάνωση!

Το ότι ο Ουάρντα θέλει σαν… τρελός να παίξει στον ΠΑΟΚ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος και σας υπενθύμισε νωρίτερα ο Sportdog, σίγουρα μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο στο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει τελικά στην Τούμπα. Όμως, ποιος εγγυάται πως εάν υπάρξει μία πρόταση ομάδας που αγωνίζεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν και για τον Ουάρντα και για τον Παναιτωλικό; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags