Facebook Pixel Κυκλοφορεί πρόβλεψη-βόμβα για την επόμενη ομάδα του Καρίμ – «Θα φύγει από Ολυμπιακό και θα πάει...»!
| 2017-01-14 10:45:00

Κυκλοφορεί πρόβλεψη-βόμβα για την επόμενη ομάδα του Καρίμ – «Θα φύγει από Ολυμπιακό και θα πάει...»!

Κυκλοφορεί πρόβλεψη-βόμβα για την επόμενη ομάδα του Καρίμ – «Θα φύγει από Ολυμπιακό και θα πάει...»!

Tι κι αν μετρά ελάχιστες μέρες στον Ολυμπιακό, ήδη στην πιάτσα των μάνατζερ ακούγονται απίστευτα πράγματα για το μέλλον του Ιρανού φορ! Λέτε να είναι ο επόμενος «Μήτρογλου»; 

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην αθλητική επικαιρότητα και, κυρίως, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο Ιρανός άσος ήταν ο ποδοσφαιριστής που ήθελαν όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Οι Πειραιώτες, όμως, ήταν αυτοί που κατάφεραν να τον αποκτήσουν με συντονισμένες κινήσεις, καλύπτοντας τη ρήτρα που είχε το συμβόλαιό του και να τον ντύσουν με τη φανέλα τους.

Με το ερώτημα που έρχεται τώρα στο προσκήνιο, να αφορά την επόμενη ημέρα και πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Ολυμπιακός τη μεταγραφή του.

Από την άποψη ότι οι Πειραιώτες συνηθίζουν να αποκτούν ποδοσφαιριστές σε καλή τιμή, να τους εντάσσουν σε ένα σύνολο που μπορεί να τους αναδείξει και, έπειτα, να τους πουλάνε στην Ευρώπη με πολλά χρήματα. Τα παραδείγματα των Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη είναι τα πλέον χαρακτηριστικά.

Με τον Ανσαριφάρντ να βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, να είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα και να διαθέτει έναν μάνατζερ με επαφές στην Ευρώπη, μπορεί ο Ολυμπιακός να αποτελέσει για εκείνον "σκαλοπάτι" προκειμένου να βρεθεί σε ευρωπαϊκή ομάδα και καλύτερο πρωτάθλημα.

Έτσι επικοινωνήσαμε με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες μάνατζερ, με διασυνδέσεις στο εξωτερικό, που έχει πετύχει σπουδαίες συμφωνίες για τους πελάτες του σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, προκειμένου να μάθουμε την εκτίμησή του για το τι μπορεί να συμβεί με τον Ανσαριφάρντ στο μεταγραφικό παζάρι.

Τι μας είπε; Η εκτίμησή του είναι ότι αν κάνει 1-2 καλές σεζόν με τον Ολυμπιακό (και ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι πολύ σημαντική παράμετρος) και παίζει στην Εθνική του ομάδα, μπορεί όντως να βγάλει μία σπουδαία μεταγραφή. Οι ομάδες στην Ευρώπη γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός για τους βασικούς και καλούς του παίκτες ζητάει 10 εκ. ευρώ, γι' αυτό και δεν πλησιάζουν με προτάσεις των 2, 3, 4 εκ. ευρώ για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

"Αν κάνει 1-2 καλές σεζόν ο Ανσαριφάρντ μπορεί να πωληθεί με 7-8 εκ. ευρώ. Ο ατζέντης του έχει καλές επαφές στο εξωτερικό και με λίγο σπρώξιμο μπορεί να βγάλει καλή μεταγραφή", μάς είπε η πηγή μας. 

Είναι ζήτημα που μένει να το δούμε στο γήπεδο αν μπορεί να τα καταφέρει αγωνιστικά, γιατί είναι διαφορετικό το να αγωνίζεται κάποιος στον Πανιώνιο και διαφορετικό στον Ολυμπιακό. Αν "πιάσει" στο Λιμάνι, μπορεί να βγάλει μεταγραφή εκατομμυρίων περισσότερο ως "ο στράικερ τού Ολυμπιακού" και λιγότερο ως "ο Ανσαριφάρντ".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags