Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία τής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα όλες οι ομάδες να πατάνε το πόδι στο γκάζι για να κλείσουν τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν.

Πάνω σε αυτή τη λογική αποφάσισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μιλήσει μετά από το παιχνίδι εναντίον του Πλατανιά, για την ανάνγκη να προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Μόνο που όπως αποκαλύπτει τώρα ο SportDog, μεταγραφικά δεν είναι με κανέναν κοντά αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός!

Όντως έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις οι "πράσινοι", μετρημένες, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ούτε στην κουβέντα έγκρισης μπάτζετ, ούτε και σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι πλην της αρχικής προσέγγισης.

Κεντρικό θέμα παραμένει το κομμάτι Ιμπάρμπο, ενώ μπορούν να εξοικονομηθούν χρήματα και από την αποδέσμευση του Σάμπα, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.

Στην περίπτωση του Ιβανόφ η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς ζητάει αποζημίωση 1,5 χρόνου από τα επόμενα 2,5 χρόνια που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό... Είναι πιο δύσκολη η περίπτωσή του από εκείνη του Σάμπα, αλλά λογικά θα πάρει και αυτή το δρόμο της.

Την ίδια ώρα όμως για τον Μασούντ χρειάζονται 200 χιλ. ευρώ (παρότι ο Πανιώνιος διαψεύδει πως υπάρχει ρήτρα, το ίδιο υποστηρίζουν κι άλλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα) προκειμένου να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Και μοιραία μπαίνει το ερώτημα: Πού θα βρεθούν οι 200 χιλ. ευρώ για να δοθούν στον Πανιώνιο; Γιατί ως γνωστόν, το ταμείο στον Παναθηναϊκό είναι... άδειο!

Αλλά και κάτι ακόμα: Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο Μαρίνος Ουζουνιδης προτιμάει τον Μασούντ, από άλλες λύσεις που μπορεί να υπάρχουν από την αγορά και, κυρίως, από την ελληνική αγορά;