Facebook Pixel Έτσι "απάντησε" ο Ανσαριφάρντ στον Μπέντο - Χαμός μετά το γκολ του Ιρανού, σε "δύσκολη θέση" ο κόουτς!
| 2017-01-25 23:30:00

Έτσι "απάντησε" ο Ανσαριφάρντ στον Μπέντο - Χαμός μετά το γκολ του Ιρανού, σε "δύσκολη θέση" ο κόουτς!

Έτσι "απάντησε" ο Ανσαριφάρντ στον Μπέντο - Χαμός μετά το γκολ του Ιρανού, σε "δύσκολη θέση" ο κόουτς!

Τι ...προκαλεί το τέρμα του πρώην σέντερ φορ του Πανιωνίου στο ντεμπούτο του μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και γιατί ο Πορτογάλος προπονητής αισθάνεται πλέον κάπως άβολα; 

Ο Πάουλο Μπέντο κατέβασε έναν Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη και παρότι δεν πήρε τη νίκη, το 1-1 του δίνει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ και η εικόνα της ομάδας του, ήταν αρκετά καλή, ειδικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς με Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά.

Ο Πορτογάλος, βέβαια, έβαλε έναν …έξτρα πονοκέφαλο στον εαυτό του, καθώς η επιλογή του να ξεκινήσει τον Ανσαριφάρντ στο αρχικό σχήμα, τον δικαίωσε και ταυτόχρονα τον ...ακύρωσε! 

Ο κόουτς του Ολυμπιακού θυμίζουμε ότι παρότι είχε στου Ρέντη τον Ιρανό άσο τόσο για το ματς με τον Αστέρα όσο και γι' αυτό με την Ξάνθη, είχε επιλέξει να τον αφήσει στα πιτς, καθώς έκρινε ότι ακόμα δεν ήταν έτοιμος.

Ο Καρίμ, φυσικά, ήταν μάχιμος, ερχόταν, άλλωστε, από τα πολύ καλά παιχνίδια με τον Πανιώνιο και το απέδειξε σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όπου παρότι χρειάστηκε λίγο χρόνο για να …συνηθίσει στη νέα του ομάδα, όταν βρήκε τα πατήματά του ήταν εξαιρετικός. Ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε ταχύτητα, βοήθησε ακόμα και τον Καρντόσο να κάνει καλή εμφάνιση, ενώ φυσικά πέτυχε και το γκολ των Πειραιωτών για την ισοφάριση.

Μετά, λοιπόν, και από το ματς με τον Άρη, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μπέντο επιμένει να "βλέπει" τον Ανσαριφάρντ ως τρίτο επιθετικό που δύσκολα "χωράει" στην αποστολή. Βέβαια, η θετική παρουσία του Καρντόσο και ο πάντα φορμαρισμένος Ιντέγε, σίγουρα θα προβληματίσουν τον Πορτογάλο, ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει να …αγνοεί έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags