Την άποψη ότι ο Βλάνταν Ίβιτς καθάρισε την μπουγάδα στον ΠΑΟΚ στο θέμα του Τζαβέλλα, με αποτέλεσμα όλοι να καθίσουν στα αβγά τους, εξέφρασε μέσω του SportDog ο Παύλος Σαλτσίδης.

Ο παλιός αθλητής τού ΠΑΟΚ στην άρση βαρών, ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, αναφέρθηκε ακόμα στο ...παστέλωμα του Πρίγιοβιτς με το κεφάλι αλλά και στον "μπαλαδόφατσα" Ενρίκε.

Επίσης, σχολίασε ότι οι οπαδοί τού συλλόγου περιμένουν πώς και πώς να ξαναφτάσει η Κυριακή, για να δούνε την ομάδα να αγωνίζεται, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Κύριε Σαλτσίδη, πώς είδατε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα;

"Ο ΠΑΟΚ χθες δεν παρουσιάστηκε όπως τον είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες. Έχασε το κέντρο, απέναντι σε έναν Αστέρα που ήταν πολύ καλός. Έστω και με αυτή την εμφάνιση κέρδισε και αυτό είναι το θετικό. Φαίνεται ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, κι αυτό σημαίνει ότι ο Ίβιτς καθάρισε την μπουγάδα στο θέμα με τον Τζαβέλλα και όλοι κατάλαβαν ότι αυτός είναι το αφεντικό και κάθισαν στα αβγά τους. Ήταν άτυχος ο ΠΑΟΚ φέτος, ειδικά στον πρώτο γύρο. Αυτή την τύχη εύχομαι να βρει τώρα η ομάδα, που αν την είχε από την αρχή θα μιλούσαμε σε άλλη βάση τώρα και να πάρει την πρόκριση επί της Σάλκε".

Πώς είδατε την παρουσία του Πρίγιοβιτς;

"Και οι δύο παίκτες που μπήκαν, έπαιξαν με πάθος. Καλός παίκτης ο Πρίγιοβιτς, αλλά τον είδα λίγο βαρύ. Βέβαια σέντερ φορ είναι. Έδειξε την κλάση του και το παστέλωσε με το κεφάλι".

Τον Ενρίκε;

"Είναι μπαλαδόφατσα αυτός, φαίνεται ότι είναι παίκτης που δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός. Νομίζω ότι τώρα που θα έρθει και ο Ουαρντά, θα δούμε ωραία πράγματα. Το ζήτημα είναι οι αναμετρήσεις με τη Σάλκε τώρα. Δύσκολα ματς, είδαμε πόσο ζόρισε και την Μπάγερν. Αλλά όταν υπαρχει καλό κλίμα, όλα είναι δυνατά. Περιμένουμε πώς και πώς πότε θα έρθει η Κυριακή, για να πάμε να δούμε τον ΠΑΟΚ. Από την εποχή του Μπάγεβιτς έχω να το δω αυτό: Να παίζει τόσο ωραία μπάλα η ομάδα, που οι οπαδοί να περιμένουμε πότε θα έρθει η Κυριακή για να πάμε στο γήπεδο".

Υπάρχει η άποψη ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

"Η αίσθηση όλων είναι αυτή, ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, καλύτερα και από τον Ολυμπιακό που είναι τόσους βαθμούς μπροστά. Ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες το παραδέχονται. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργεί παιχνίδι από τα πλάγια, κάθετα, χαίρονται όλοι να τον βλέπουν. Κι έτσι θέλουμε να είναι όλες οι ελληνικές ομάδες. Γιατί οταν ξεφεύγει ο Ολυμπιακός 13 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο, δεν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα".

Η άποψή σας για τον Ίβιτς; Είναι κοντά στο να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην επιοχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.

"Ήταν ρίσκο η επιλογή του, γιατί ήταν νέος και άπειρος. Ρίσκαρε και του βγήκε. Όλοι κρίνονται με τον καιρό και με τη διάρκεια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι σοβαρός και έχει δυνατό χαρακτήρα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και το έδειξε στην περίπτωση του Τζαβέλλα".