Facebook Pixel Σκάει βόμβα εκατομμυρίων στον ΠΑΟ; - Γιατί είναι... τρελό το deal που παλεύει ο "Λύμπε" για τον "μάγο"!
| 2017-02-10 13:00:00

Σκάει βόμβα εκατομμυρίων στον ΠΑΟ; - Γιατί είναι... τρελό το deal που παλεύει ο "Λύμπε" για τον "μάγο"!

Σκάει βόμβα εκατομμυρίων στον ΠΑΟ; - Γιατί είναι... τρελό το deal που παλεύει ο "Λύμπε" για τον "μάγο"!

Ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων φαίνεται να δίνει μία άνιση μάχη για να ντύσει στα πράσινα τον παικταρά και να "φτιάξει" τους οπαδούς της ομάδας! Ο Σκύλος κάτι μύρισε...

Μεγάλες προσπάθειες έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως προκύπτει από χθεσινά ρεπορτάζ, προκειμένου να μείνει στην ομάδα ο Εμποκού, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι στη Λεωφόρο, για το Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Tρίπολης, έκανε "μαγικά" και ...τρέλανε τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, όπως γράφεται, υπάρχει αισιοδοξία πως οι Πράσινοι θα καταφέρουν να βρουν τη φόρμουλα στις διαπραγματεύσεις με την Κιέβο Βερόνα, για να συνεχίσει ο 24χρονος άσος από το Κονγκό να φοράει τα πράσινα και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι αυτό το deal έχει εξαιρετικές δυσκολίες για το Τριφύλλι, από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση μια πολύ υψηλή οψιόν αγοράς, η οποία αγγίζει -κατά πληροφορίες- τα 5 εκ. ευρώ. Είναι πολύ δύσκολο για τους Πράσινους να ρίξουν ένα τόσο μεγάλο ποσό και να το φέρουν στα δικά τους μέτρα, ειδικά αυτή την περίοδο που η ομάδα έχει μπει ξανά σε περίοδο σκληρού μνημονίου.

Από την άλλη, αν ο Παναθηναϊκός προτιμήσει τη λύση του εκ νέου δανεισμού, πιθανότατα θα βρει κλειστή την πόρτα της ιταλικής ομάδας, η οποία προφανώς θα προτιμούσε να πουλήσει τον παίκτη και να επωφεληθεί οικονομικά, πόσω μάλλον αν ο Εμποκού συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με το Τριφύλλι.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι το περασμένο καλοκαίρι η Κιέβο αποφάσισε να παραχωρήσει τον παίκτη την τελευταία μέρα των μεταγραφών, παρόλο το γεγονός ότι δεν τον υπολόγιζε, κάτι που δείχνει ότι η ιταλική ομάδα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει αυτο το καλοκαίρι.

Μπορεί, βέβαια, να είναι ένα "όπλο" για τον Παναθηναϊκό η επιθυμία του Εμποκού να μείνει στην Ελλάδα και στο Τριφύλλι, όπως τουλάχιστον παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις του, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο με την Κιέβο και οψιόν αφοράς, τότε τα υπάρχοντα δεδομένα δεν ευνοούν την παραμονή του στους Πράσινους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags