Facebook Pixel Συμφωνία Ουζουνίδη - Λύμπε για μεγάλη επιστροφή στο Τριφύλλι - Πότε "κλείδωσε" η υπόθεση και γιατί!
| 2017-02-16 16:15:00

Συμφωνία Ουζουνίδη - Λύμπε για μεγάλη επιστροφή στο Τριφύλλι - Πότε "κλείδωσε" η υπόθεση και γιατί!

Συμφωνία Ουζουνίδη - Λύμπε για μεγάλη επιστροφή στο Τριφύλλι - Πότε "κλείδωσε" η υπόθεση και γιατί!

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται σημαντική μεταγραφή για τους "πράσινους", καθώς οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν από την πρώτη στιγμή και το deal είναι σχεδόν δεδομένο!

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ενισχύσουν ξανά το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα υποψήφιων στόχων από την εγχώρια αγορά, ενώ δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται και μία σημαντική επιστροφή στην ομάδα, αυτή του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο Έλληνας άσος γύρισε τον Γενάρη στην ομάδα ως δανεικός, πραγματοποιεί ήδη εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την επιστροφή του, στον Παναθηναϊκό είχαν αποφασίσει να κινήσουν τις διαδικασίες, προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν.

Πριν ακόμα, δηλαδή, ο ποδοσφαιριστής έρθει και δείξει στο γήπεδο πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχαν συμφωνήσει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης πρέπει να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ του συλλόγου.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού στις επαφές που είχε με τη Λανς, έκανε κουβέντα με τη γαλλική ομάδα, έτσι ώστε ο παίκτης να αποκτηθεί μετά τον εξάμηνο δανεισμό του, με τις πληροφορίες, μάλιστα, να λένε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται, πλέον, σε πολύ καλό δρόμο.

Οι Πράσινοι, βεβαίως, δε θα σταματήσουν στον Κλωναρίδη και σύμφωνα με το πλάνο που έχουν, θα χτυπήσουν κι άλλους ταλαντούχους Έλληνες το καλοκαίρι. Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, βασικός σκοπός είναι να ανατραπεί πλήρως το μοντέλο Στραματσόνι (με τους πολλούς ξένους αμφιβόλου αξίας) και να επιστρέψει η λογική επί Αναστασίου, όταν ο κορμός του ρόστερ ήταν ελληνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags