Facebook Pixel Έτσι ετοιμάζεται να απογειώσει την ΑΕΚ ο "Τίγρης" - Αυτούς φέρνει στην ομάδα – Τι θα κάνει με Ντούσκο!
| 2017-02-22 14:30:00

Έτσι ετοιμάζεται να απογειώσει την ΑΕΚ ο "Τίγρης" - Αυτούς φέρνει στην ομάδα – Τι θα κάνει με Ντούσκο!

Έτσι ετοιμάζεται να απογειώσει την ΑΕΚ ο "Τίγρης" - Αυτούς φέρνει στην ομάδα – Τι θα κάνει με Ντούσκο!

Δυνατές «μεταγραφές» έχει στα σκαριά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την «Ένωση»! Δείτε πώς έχει σκοπό να ενισχύσει άμεσα την ομάδα και διαβάστε ...παρασκήνιο με Μπάγεβιτς!

Μπορεί η σεζόν να έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το τέλος της, ωστόσο στην ΑΕΚ δουλεύουν καθημερινά για την ενίσχυση της ομάδας και όπως γράφτηκε σήμερα, αναμένεται το επόμενο διάστημα να σκάσουν ...μεταγραφές!

Βεβαίως, αυτές οι προσθήκες δε θα αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά την ΠΑΕ και συγκεκριμένα το τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο έχει αποφασισθεί με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη να ενισχυθεί.

Αυτή η απόφαση, πάντως, δε σημαίνει κάτι για τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο οποίος πρόσφατα ενσωματώθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, απεναντίας υπάρχει πρόθεση να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον τομέα ο σύλλογος, προκειμένου στο άμεσο μέλλον να υπάρχουν και καλύτερα αποτελέσματα στην εξεύρεση ταλαντούχων παικτών.

Παράλληλα, γίνονται πολύ σοβαρές σκέψεις να γίνει μία ακόμα προσθήκη στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, κάτι που δεν επηρεάζει σε κανέναν βαθμό τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μπορεί ο "Ντούσκο" όντως να μην είναι τόσο ενεργός εδώ και αρκετό καιρό σε ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία μιας "απαιτητής" ΠΑΕ όπως είναι η Ένωση, ωστόσο η έλευση ενός ακόμα ανθρώπου στο διοικητικό οργανόγραμμα, δεν πρόκειται να "ακυρώσει" την παρουσία του πολύπειρου Σέρβου, ο οποίος εξακολουθεί να έχε λόγο μέσα στην ομάδα και να αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους συμβούλους του Τίγρη.

Παρόλα αυτά, έχει διαπιστωθεί ότι χρειάζονται ενισχύσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα και γι΄αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου προτίθενται να "αποκτήσουν" κι άλλα έμπειρα και ικανά στελέχη για το διοικητικό κομμάτι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags