Facebook Pixel "Τέλος ο Μάνταλος και 3 μήνες στον Μελισσανίδη"
| 2017-02-23 12:30:00

"Τέλος ο Μάνταλος και 3 μήνες στον Μελισσανίδη"

"Τέλος ο Μάνταλος και 3 μήνες στον Μελισσανίδη"

"Τορπίλες" ρίχνουν από το Λιμάνι για τον ρέφερι του ντέρμπι και το αφεντικό της ΑΕΚ.

Ηθική και νομική δικαίωση επιζητούν στον Ολυμπιακό, καταγγέλλοντας επισήμως, στα αρμόδια θεσμικά όργανα, την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Στο Λιμάνι δεν πρόκειται να αφήσουν να ξεχαστούν τόσο εύκολα τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή (και όχι μόνο), ιδιαίτερα μέσα σε ένα γήπεδο -όπως λένε- που το πληρώνουν όλοι οι Ελληνες φορολογούμενοι (και κατά συνέπεια και οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων), όπως είναι το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ταυτόχρονα, είναι σαφές πως μεγάλος στόχος στην Πλατεία Αλεξάνδρας είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος και κάποιοι στο Λιμάνι δεν κρύβουν ότι δεν θέλουν να τον δουν να σφυρίζει ξανά στη Σούπερ Λίγκα. Τουλάχιστον, όχι για φέτος...

Αλλωστε, όπως λένε, πρόκειται για διαιτητή που έχει συνάψει κουμπαριά με πρώην ρέφερι, ο οποίος δούλευε στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την εκπροσωπούσε σε διάφορες επιτροπές του ποδοσφαίρου, οπότε δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό θεωρούν απαράδεκτο ηθικά αλλά και βάσει των κανονισμών το να συζητά ο διαιτητής ενός ντέρμπι στο ημίχρονο με επιχειρηματίες, πόσω μάλλον όταν αυτοί δεν έχουν θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο!

Καθόλου τυχαία, ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς είχε επισημάνει πως "δεν ξέρω αν δέχτηκε τηλεφωνήματα ή άλλες παρεμβάσεις ο διαιτητής στο ημίχρονο για να με αποβάλει" και ουσιαστικά, "φωτογράφιζε" παρεμβάσεις στο έργο και τη συνείδηση του Μάνταλου.

Παράλληλα, δεν ξεχνούν στον Πειραιά ότι παλαιότερα είχε ασκηθεί δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη επειδή είχε επισκεφτεί τα αποδυτήρια των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ημίχρονο, αν και το αφεντικό των Ερυθρολεύκων διατηρεί τον θεσμικό ρόλο του προέδρου και ιδιοκτήτη ΠΑΕ και κατά συνέπεια, έχει το δικαίωμα να παραβρίσκεται εκεί.

Σε κάθε περίπτωση, αθωώθηκε δύο φορές για την υπόθεση από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Έτσι, τώρα οι Ερυθρόλευκοι ζητούν να τηρηθούν στο ακέραιο οι κανόνες που ισχύουν. Δηλαδή, να τιμωρηθεί ο Τίγρης με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τουλάχιστον 3 μήνες...

Η συνέχεια της υπόθεσης θα έχει σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα στείλει τον κόσμο αεροδρόμιο ο Μαρινάκης - Διαβάστε ονόματα και θα καταλάβετε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags