Facebook Pixel Τους τρέλανε πάλι ο Μπέντο στο Ρέντη - Σε τεράστιο δίλημμα ο Μαρινάκης, δεν ξέρει τι να κάνει...
| 2017-02-24 20:40:00

Τους τρέλανε πάλι ο Μπέντο στο Ρέντη - Σε τεράστιο δίλημμα ο Μαρινάκης, δεν ξέρει τι να κάνει...

Τους τρέλανε πάλι ο Μπέντο στο Ρέντη - Σε τεράστιο δίλημμα ο Μαρινάκης, δεν ξέρει τι να κάνει...

Ο Πάουλο Μπέντο δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση προπονητή. Αυτό το έχουν δει στον Ολυμπιακό από την καλή και την ανάποδη. Τι έκανε πάλι ο Πορτογάλος και προκαλεί "πονοκέφαλο" στον Μαρινάκη; Πάτα κλικ.

Έριξε τα ζάρια και έφερε... εξάρες στην Τουρκία ο Πάουλο Μπέντο με την χρησιμοποίηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς ο Ιρανός τον έβγαλε... ασπροπρόσωπο με τα δύο γκολ που πέτυχε και που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην πρόκριση στους 16 του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύθηκε στην βασική 11άδα τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου, ύστερα και από την φυγή του Μπράουν Ιντέγε και αυτός τον δικαίωσε, όχι μόνο με τα δύο τέρματα, αλλά και με την γενικότερη παρουσία του στο ματς με την Οσμανλίσπορ, όντας ιδιαίτερα ζωηρός, ενώ έψαχνε και την πάσα, όποτε μπορούσε.

Μετά από αυτή την σπουδαία πρόκριση ο Μπέντο θα πρέπει να αισθάνεται αρκετά καλά, καθώς το τελευταίο διάστημα τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω απ' το κεφάλι του, έκαναν το μέλλον του στο Ρέντη αβέβαιο. Κι όμως, μετά το 0-3 η θέση του στον Ολυμπιακό εδραιώθηκε.

Αν όχι για την επόμενη χρονιά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντως, η χθεσινή πρόκριση δεν έσβησε τα πάντα, αφού ο Μπέντο έχει ακόμα μπροστά του πολλά εμπόδια μέσα στη σεζόν, τα οποία χρειάζονται... γερό στομάχι, στην καλύτερη περίπτωση.

Κατ' αρχάς έχει να παίξει με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Τούμπα και Λεωφόρο, ενώ έχει και τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του κυπέλλου την προσεχή εβδομάδα, με το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη να έχει λήξει ισόπαλο 0-0.

Σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο των Περιστεριωτών θα έχει και τα δυο παιχνίδια για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ωστόσο με την πρόκριση στους 16 του Europa League, κέρδισε πολλές "ζωές".

Και φυσικά αυτό που πέτυχε ο Πορτογάλος κόουτς δεν θα ξεχαστεί από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αναγνωρίζει την προσπάθεια και την δουλειά που κάνει o 47χρονος τεχνικός από την ώρα που κάθισε στον πάγκο, ιδιαίτερα με τους νεαρούς, παρά τις "αντιξοότητες" και τα όσα έχει ακούσει από φίλους του Ολυμπιακού κατά καιρούς.

Ας μην ξεχνάμε ότι μόλις προχθές, στην κοπή της πίτας των "ερυθρόλευκων" ακαδημιών, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου δεν παρέλειψε να τον αποθεώσει για τη δουλειά του με το... μελλοντικό αίμα της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags