Facebook Pixel Αποκάλυψη - "βόμβα": Κρούση από Κίνα για Μπεργκ ύψους 10 εκ. ευρώ - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού!
| 2017-02-25 19:00:00

Αποκάλυψη - "βόμβα": Κρούση από Κίνα για Μπεργκ ύψους 10 εκ. ευρώ - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού!

Αποκάλυψη - "βόμβα": Κρούση από Κίνα για Μπεργκ ύψους 10 εκ. ευρώ - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού!

Ποια κινέζικη ομάδα είναι ξετρελαμένη με τον Σουηδό παικταρά; Πόσα χρήματα μέτρησε στο Τριφύλλι για πάρτη του και ποια ήταν η "πράσινη" απάντηση; Ο Σκύλος έχει το θέμα!

Οι Κινέζοι έχουν μπει με φόρα στον χώρο του ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας ορισμένες ηχηρές μεταγραφές που έχουν προκαλέσει τεράστιο ντόρο σε όλο τον πλανήτη. 

Οι Ασιάτες παρακολουθούν ό,τι κινείται στην ευρωπαϊκή αγορά και μάλιστα έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στην Ελλάδα, καθώς απέκτησαν τον Μπράουν Ιντέγιε πρόσφατα και τον Απόστολο Γιάννου παλαιότερα.

Η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι ομάδες της χώρας προσπαθούν να ενισχυθούν τις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παραθύρου. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πήγαν να πυροδοτήσουν ακόμα ένα μεγάλο "μπαμ" από τη Super League!

Συγκεκριμένα, η Guoan ρώτησε τον Παναθηναϊκό για το αν προτίθεται να πουλήσει το μεγάλο του αστέρι, τον Μάρκους Μπεργκ! Όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε γνωστή την πρόθεσή της να προσφέρει μάξιμουμ 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Σουηδό φορ!

Οι Πράσινοι, όμως, ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να το συζητήσουν, αφού θεώρησαν πως το ποσό είναι πολύ μικρό και θα έμπαιναν σε διαπραγματεύσεις μόνο εάν οι Κινέζοι προσέφεραν τουλάχιστον 12 εκατομμύρια!

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σουηδός έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό, έχοντας 5 γκολ μέσα στον Φεβρουάριο και συνολικά 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, όντας πρώτος σκόρερ.

Συνεπώς, εάν συνεχίσει έτσι, είναι πολύ πιθανό να σκάσει για λογαριασμό του μια νέα προσφορά το καλοκαίρι που ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να αρνηθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Επίθεση" πράσινου ρεπόρτερ - "Αν έρθει 4-0 το ντέρμπι στη Λεωφόρο..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags