Facebook Pixel Το ...καψόνι του Μπέντο στον Φορτούνη και η τρομερή αντίδραση από τον Έλληνα παικταρά
| 2017-03-03 22:15:00

Το ...καψόνι του Μπέντο στον Φορτούνη και η τρομερή αντίδραση από τον Έλληνα παικταρά

Το ...καψόνι του Μπέντο στον Φορτούνη και η τρομερή αντίδραση από τον Έλληνα παικταρά

Άλλα κόλπα από τον Πορτογάλο τεχνικό! Δείτε πώς "ξυπνάει" τον διεθνή άσο...

O Πάουλο Μπέντο "ακούει" αρκετά από την κερκίδα για τη διαχείριση του "ερυθρολεύκου" ρόστερ, παρόλα αυτά, όμως, αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να ...πεθάνει.

Πέραν της σχεδόν βέβαιης κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Europa League την προηγούμενη εβδομάδα και για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος χθες, έστω και με δραματικό τρόπο.

Την πρόκριση αυτή, πάντως, ο Μπέντο τη χρωστά εν πολλοίς στην κλάση του Κώστα Φορτούνη. Παρά το γεγονός ότι τον κράτησε στον πάγκο, τον επιστράτευσε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο και αυτός τον δικαίωσε. Έδωσε την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης, ενώ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του που έφερε την ολική ανατροπή.

Έτσι κι αλλιώς, ο Μπέντο πάει με χίλια τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και τρέφει μεγάλη εκτίμηση στις δυνατότητές του. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος θεωρεί ότι πρέπει πού και πού να τον "ταρακουνάει", να του κάνει, δηλαδή, κάτι σαν ...καψόνι. Αυτός είναι και ο λόγος που τον άφησε στον πάγκο σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό με τον Ατρόμητο, σε συνδυασμό φυσικά και με την ανάγκη ξεκούρασης που είχε ο παίκτης ενόψει Τούμπας την Κυριακή.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 47χρονος τεχνικός κάνει κάτι τέτοιο. Θυμίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν ο Μπέντο άφηνε για ένα διάστημα εκτός αποστολής τον Φορτούνη προκειμένου να τον αναγκάσει να δουλέψει παραπάνω και να βγάλει τις πραγματικές του δυνατότητες στο γήπεδο. 

Eξάλλου, ο παίκτης δείχνει να αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο, όταν ο προπονητής τού βάζει "πάγο" και δείχνει την αξία του με την απόδοση που πιάνει στον αγωνιστικό χώρο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags