Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα Σουηδού για Ζλάταν - Μπεργκ: "Πάλι καλά που έχουμε κι αυτόν"!
| 2017-03-20 12:15:00

Απίστευτη ατάκα Σουηδού για Ζλάταν - Μπεργκ: "Πάλι καλά που έχουμε κι αυτόν"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίστευτη ατάκα Σουηδού για Ζλάταν - Μπεργκ: "Πάλι καλά που έχουμε κι αυτόν"!

Φοβερές ατάκες από το δημοσιογράφο της σουηδικής τηλεόρασης που πήρε συνέντευξη από τον παιχταρά που έκρινε το ντέρμπι των «αιωνίων». Πώς βλέπουν στη χώρα, Γιόχανσον, Χουλτ και Αϊντάρεβιτς;

Το ντέρμπι των «αιωνίων» είχε τελειώσει στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη από τον Ολυμπιακό χάρη στο γκολ του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη σε ένα παιχνίδι, που ήθελε πάρα πολύ να το πάρει, μετά τις αντίστοιχες αναμετρήσεις των δύο προηγούμενων χρόνων που κρίθηκαν στα... χαρτιά.

Με 18 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο 30χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού» ηγείται της λίστας των σκόρερ και είναι λογικό να συγκεντρώνει όλα τα φώτα δημοσιότητας πάνω του. Αφού ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, όπως ήταν φυσικό, τα ελληνικά Μέσα έπεσαν πάνω του και τον τρέλαναν στις ερωτήσεις. Όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στα εγχώρια ΜΜΕ, τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού περίμενε λίγο πιο πέρα το συνεργείο της σουηδικής τηλεόρασης, η οποία τον «ανέκρινε» πιο ήπια. Βλέπετε οι Σουηδοί εκτιμούν πολύ τον Μάρκους Μπεργκ, όπως φαίνεται από τα λεγομένα του Ραμίν Νούρι στον SportDog.

Ο Σουηδός δημοσιογράφος, που πήρε συνέντευξη από τον... άνθρωπο του ντέρμπι, μιλάει στον σκύλο, μοιράστηκε μαζί μας τί ρώτησε τον Μπεργκ και αποκαλύπτει, πως τον βλέπουν πίσω στην πατρίδα τους.

Ευχαριστήθηκες το ντέρμπι των «αιωνίων» στην Ελλάδα;

«Πάρα πολύ! Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι στην Αθήνα και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν υπέροχο»!

Τί ρώτησες τον συμπατριώτη σου, τον Μάρκους Μπέργκ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη που σου παραχώρησε για λογαριασμό της σουηδικής τηλεόρασης;

«Τον ρώτησα, πως αισθάνεται μετά από αυτό το παιχνίδι. Αν αισθάνθηκε ήρωας και ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση, αφού σκόραρε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού. Πως αισθάνεται έχοντας σκοράρει, πριν την συγκέντρωση της εθνικής Σουηδίας, για το παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενάντια στη Λευκορωσία, το επόμενο Σαββάτο. Είπε (ο Μάρκους), ότι ένιωθε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, για την αυτοπεποίθησή του».

Πώς βλέπουν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού στη Σουηδία; Τί γνώμη έχουν οι συμπατριώτες του για αυτόν;

«Είναι πολυ σημαντικό να πετυχαίνει γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό που έχει πετύχει 18 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ. Γιατί εμείς, τώρα, χωρίς τον Ιμπραήμοβιτς δεν έχουμε έναν επιθετικό που να σκοράρει γκολ κάθε εβδομάδα σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως είναι το ελληνικό. Έχουμε κάποια προβλήματα σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε και τον Γκουιντέτι που παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα (με τη Θέλτα, έχει να σκοράρει από τις 12 Φεβρουαρίου 2017 κόντρα στην Ατλέτικο). Χρειάζεται ένας επιθετικός που θα βγει μπροστά και θα σκοράρει μερικά γκολ».

Ποια είναι η άποψή σου για τους άλλους Σουηδούς που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι πολύ καλός μέσος. Κλήθηκε στην Εθνική και του άξιζε! Κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΚ. Δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, αλλά η αποψή μου είναι πολύ καλή για αυτόν, είναι πολύ καλός χαφ. Στο ματς με τη Γαλλία, είχε την ευκαιρία και το απέδειξε αυτό. Ο Νίκλας Χουλτ που παίζει αριστερό μπακ, εδώ στον Παναθηναϊκό, ενώ είναι επίσης μέσος, είναι πολύ ταχύς, έχει τεχνική. Είναι πολύτιμος εξίσου για τον Παναθηναϊκό. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς σκόραρε (εννοεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και έχει δημιουργήσει βάσεις, για να κληθεί και να πάρει ευκαιρία στην εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags