Facebook Pixel «Ψήνεται» τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ - Η αποκάλυψη για «Τίγρη» που αλλάζει τα δεδομένα!
| 2017-03-22 09:30:00

«Ψήνεται» τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ - Η αποκάλυψη για «Τίγρη» που αλλάζει τα δεδομένα!

«Ψήνεται» τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ - Η αποκάλυψη για «Τίγρη» που αλλάζει τα δεδομένα!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος για κάτι που φάνταζε… αδιανόητο μέχρι πριν από λίγο καιρό!

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η ΑΕΚ δείχνει… άλλη ομάδα από την ημέρα που την ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ ως αντικαταστάτης του Ζοσέ Μοράις. Μπορεί η επιστροφή του Σεβιγιάνου τεχνικού να μην άρεσε πολύ στον κόσμο αφού θεωρήθηκε πισωγύρισμα από πολλούς, ωστόσο οι απαντήσεις του στο γήπεδο είναι αποστομωτικές, με την Ένωση να παραμένει αήττητη επί των ημερών του.

Θυμίζουμε ότι ο Χιμένεθ ήρθε ως προσωρινή λύση με την προοπτική να ολοκληρώσει τη σεζόν και μόνο εάν πετύχαινε κάτι το εντυπωσιακό θα έπειθε ότι αξίζει μια ευκαιρία να επεκταθεί το συμβόλαιό του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, και η ΑΕΚ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει όλο και πιο πιθανό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό που αποκάλυψε η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», η οποία ανέφερε στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο ότι για πρώτη φορά συναντήθηκαν μόνοι τους ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αντάλλαξαν απόψεις, με φόντο της προοπτική της συνεργασίας τους και του χρόνου. Ειδικά εάν ο 53χρονος προπονητής δεν φέρει αντίρρηση σχετικά με το προβλεπόμενο μπάτζετ («αγκάθι» για τον Πογιέτ πέρυσι), όλα είναι πιθανά!

Σαφώς και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο προς το παρόν, αφού τα κρισιμότερα ματς της σεζόν είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ και ο Ισπανός τεχνικός δίνει ακόμα… εξετάσεις. Είναι όμως εμφανής η προσπάθεια που γίνεται στον επικοινωνιακό τομέα ώστε να αλλάξει το κλίμα για τον Χιμένεθ, ο οποίος συστηματικά αρχίζει να μετατρέπεται από «τεχνικός για να βγάλει τη σεζόν» σε «τεχνικός προοπτικής»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags