Facebook Pixel Άσχημη εξέλιξη με Πρίγιοβιτς - Τι συμβαίνει με το μεγάλο "κανόνι" - "Ψάχνονται" άγρια στον ΠΑΟΚ!
| 2017-03-25 18:10:00

Άσχημη εξέλιξη με Πρίγιοβιτς - Τι συμβαίνει με το μεγάλο "κανόνι" - "Ψάχνονται" άγρια στον ΠΑΟΚ!

Άσχημη εξέλιξη με Πρίγιοβιτς - Τι συμβαίνει με το μεγάλο "κανόνι" - "Ψάχνονται" άγρια στον ΠΑΟΚ!

Κάτι δεν πάει καλά στον Δικέφαλο με τον υψηλόσωμο φορ και κάνει τους διοικούντες να… τρέχουν και να μη φτάνουν!
 

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να ξεκίνησε καυτός την καριέρα του στην Τούμπα, ωστόσο γρήγορα τραυματίστηκε, έκανε επέμβαση και θα λείψει για έξι εβδομάδες.

Ο Σερβοελβετός επιθετικός αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου εξαιτίας τραυματισμού στην κλείδα. Πάντως, ο συγκεκριμένος τραυματισμός σε αυτό το σημείο είναι κάπως… ύποπτος. Σαφώς και μπορεί απλά να ήταν μια στιγμή ατυχίας, όπως συμβαίνει σε κάθε αθλητή υψηλού επιπέδου.

Η ιδιαιτερότητα, όμως, της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι ο Πρίγιοβιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ όντας ήδη τραυματίας στην κλείδα, κάτι που οι άνθρωποι της ομάδας ήξεραν. Στις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό, το ιατρικό τιμ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και το όλο θέμα (σ.σ η γνώση των ανθρώπων της ομάδας για το πρόβλημα) δεν πήρε μεγάλη έκταση.

Επαναλαμβάνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν προδικάζουμε τίποτα ούτε υποστηρίζουμε ότι τα μέλη του ιατρικού τιμ έκαναν λάθος. Ο τραυματισμός μπορεί να είναι τυχαίος, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει -έστω και μετεχρονολογημένα- να ψάχνουν το θέμα!

Προσπαθούν, δηλαδή, να διαπιστώσουν εάν όντως υπάρχει ευθύνη του ιατρικού τιμ ή κάποιου άλλου μέσα στην ομάδα αφού το καλοκαίρι «κάηκαν» από παρόμοια περίπτωση.

Αναφερόμαστε στον Τιάμ, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα άρον άρον χωρίς καν να περάσει από ιατρικά, παρότι είχε σοβαρό πρόβλημα στο πόδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags