Facebook Pixel Βόμβες Αγγελόπουλου – Αυτούς τους παικταράδες χτυπάει αλλά ο ένας παίζει και για τους αιώνιους!
| 2017-03-27 21:30:00

Βόμβες Αγγελόπουλου – Αυτούς τους παικταράδες χτυπάει αλλά ο ένας παίζει και για τους αιώνιους!

Βόμβες Αγγελόπουλου – Αυτούς τους παικταράδες χτυπάει αλλά ο ένας παίζει και για τους αιώνιους!

Μεγάλες μεταγραφές ψήνει το αφεντικό της Ένωσης για το καλοκαίρι - Ποιους άσους φοβερής κλάσης βλέπει και πού μπορεί να μπουν σφήνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός; 

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, όταν ανέλαβε ως χεντ κόουτς έθεσε ως βασική προϋπόθεση για να επιστρέψει η ομάδα του στα παλιά καλά χρόνια να έχει ισχυρό ελληνικό κορμό.

Ήδη η Ένωση έχει σημαντικούς Ελληνες παίκτες, τους οποίους θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερους το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Όπως σας έχει αποκαλύψει η στήλη "Pick n' Scroll", ο Στράτος Περπέρογλου είναι ο μεγάλος πόθος του Μάκη Αγγελόπουλου, αλλά δεν είναι κι εύκολη η περίπτωσή του. Είναι 33 ετών, αλλά παίζει πολύ καλά ακόμη στο υψηλό επίπεδο, όπως δείχνει συνεχώς με την Μπαρτσελόνα.

Στο στόχαστρο πάντα παραμένει και ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος επίσης παίζει πολύ καλά στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η διαφορά του Περπέρογλου με τον Βουγιούκα είναι ότι ο τελευταίος θέλει πολύ να γυρίσει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Και έτσι δεν αποκλείεται να "παίξει" και για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Η Λοκομοτίβ μπορεί να τον κρατήσει και για την επόμενη χρονιά, το καλοκαίρι θα φανεί τι θα γίνει, με τα τωρινά δεδομένα, όμως, είναι πιθανό ο 32χρονος σέντερ να έρθει και πάλι να παίξει στην Ελλάδα. Και σε αυτό το ενδεχόμενο είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα κάνει την κίνησή της... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags