Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις με κόουτς μεγάλης ελληνικής ομάδας - Το ματς... τελικός που κρίνει το μέλλον του!
| 2017-03-30 08:45:00

Ραγδαίες εξελίξεις με κόουτς μεγάλης ελληνικής ομάδας - Το ματς... τελικός που κρίνει το μέλλον του!

Ραγδαίες εξελίξεις με κόουτς μεγάλης ελληνικής ομάδας - Το ματς... τελικός που κρίνει το μέλλον του!

Σε μία «κλωστή» κρέμονται όλα. Θα καταφέρει να σώσει την θέση του και να συνεχίσει; Διαβάστε ποιος είναι και τι του έχουν ζητήσει από την διοίκηση!

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία παραμένει αήττητη από τότε που κάθισε στον πάγκο της ο Μανόλο Χιμένεθ. Η Ένωση μάλιστα έχει πετύχει ορισμένες σποιυδαίες νίκες το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ ετοιμάζεται για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα βρει ξανά αντιπάλους τους Πειραιώτες.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το κλίμα για τον Χιμένεθ γίνεται όλο και καλύτερο. Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε ως μια προσωρινή λύση μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μοράις, ωστόσο με την εξαιρετική δουλειά που κάνει βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να πείσει τη διοίκηση να επεκτείνει το συμβόλαιό του, κάτι που στην αρχή δεν φάνταζε ιδιαίτερα πιθανό.

Έφτασε, λοιπόν, το τελικό και δυσκολότερο κομμάτι της σεζόν και παράλληλα η ώρα της κρίσης για τον Χιμένεθ. Ήδη υπάρχει έντονο κλίμα παραμονής για τον Ισπανό και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου θα αποτελέσουν το τελικό τεστ!

Εάν η ΑΕΚ περάσει τον Ολυμπιακό και προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης, θεωρείται βέβαιο στο εσωτερικό της ομάδας ότι ο Χιμένεθ θα παραμείνει. Ακόμα, δηλαδή, και αν ηττηθεί στη συνέχεια και δεν καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της κούπας για δεύτερη σερί σεζόν, η πρόκριση στον τελικό θα είναι αρκετή για να ανάψει το "πράσινο φως" και αυτή η... αίσθηση παραμονής που υπάρχει, να γίνει επίσημο γεγονός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags