Facebook Pixel Φυλαχτείτε, βγαίνουν "μαχαίρια" στη Super League - Το τρελό πακέτο του Σαββίδη και η σφήνα του Τίγρη!
| 2017-03-30 12:00:00

Φυλαχτείτε, βγαίνουν "μαχαίρια" στη Super League - Το τρελό πακέτο του Σαββίδη και η σφήνα του Τίγρη!

Φυλαχτείτε, βγαίνουν "μαχαίρια" στη Super League - Το τρελό πακέτο του Σαββίδη και η σφήνα του Τίγρη!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πάει για διπλό "χτύπημα" που θα προκαλέσει ντόρο, αλλά το αφεντικό της ΑΕΚ παραμονεύει. Λες να 'χουμε "πλακώματα"; Ο sportdog έμαθε τα πάντα...

Από τις 25 Μαρτίου ο SportDog σάς έχει αποκαλύψει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται τόσο για τον Αλέξαδρο Κατράνη, όσο και για τον Δημήτρη Λημνιό του Ατρομήτου, αναφέροντας, μάλιστα, την πιθανότητα οι δύο παίκτες να αποκτηθούν ακόμα και "πακέτο" από τον Δικέφαλο.

Σήμερα, λοιπόν, δύο διαφορετικά ρεπορτάζ, από τη μία της εφημερίδας "Goal" και από την άλλη του site που ασχολείται αμιγώς με θέματα της ομάδας του Περιστερίου (atromitistas.gr), επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σκύλου, το οποίο, όμως, έχει και συνέχεια.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τα χρήματα που φέρεται να ζητάει ο Γιώργος Σπανός για τους δύο ταλαντούχους παίκτες μπορεί να τα προσφέρει στην παρούσα φάση μόνο ο Ιβάν Σαββίδης. Μιλάμε, άλλωστε, για ένα deal που, αν αφορά και τους δύο παίκτες, μπορεί να φτάσει και το 1,5 εκ. ευρώ (1 εκ. για τον Λημνιό και 500.000 για τον Κατράνη).

Μάλιστα, μία τέτοια συμφωνία είναι συμφέρουσα για την ομάδα του Περιστερίου και για έναν ακόμα λόγο, καθώς θα αποκατασταθούν οι σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη, οι οποίες είχαν διαταραχθεί από τη μεταγραφή του Σαρλ Ιτάνζ, τον Γενάρη του 2013. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, δηλαδή, να τα ξαναβρούν οι δύο πλευρές μέσα από ένα μεγάλο deal.

Πάντως, την ίδια στιγμή, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μπει "σφήνα" στην υπόθεση η ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται δεδομένα πολύ ζεστά για τον έναν εκ των δύο άσων του Ατρομήτου, τον Δημήτρη Λημνιό.

Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε με πρόσφατο ρεπορτάζ, η Ένωση ακολουθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση την τακτική που είχε εφαρμόσει και με τον Βασίλη Μπάρκα, όταν κινήθηκε αθόρυβα και παρασκηνιακά, καταφέρνοντας να κλείσει τον παίκτη χωρίς να διαρρεύσει τίποτα, προσφέροντας μάλιστα στην ομάδα του Περιστερίου ένα αρκετά σημαντικό ποσό (700.000 ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags