Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για βόμβα 5 εκ. από Κίνα για άσο μεγάλης ελληνικής ομάδας - Θα τον δώσει ο πρόεδρος;
| 2017-03-30 15:15:00

Φούντωσαν οι φήμες για βόμβα 5 εκ. από Κίνα για άσο μεγάλης ελληνικής ομάδας - Θα τον δώσει ο πρόεδρος;

Φούντωσαν οι φήμες για βόμβα 5 εκ. από Κίνα για άσο μεγάλης ελληνικής ομάδας - Θα τον δώσει ο πρόεδρος;

Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες ένα σενάριο πως οι Κινέζοι ετοιμάζονται να τα σκάσουν για κορυφαίο ποδοσφαιριστή συλλόγου της Σούπερ Λιγκ! Τι ακριβώς συμβαίνει; Για διαβάστε...

Κυκλοφορούν κάποιες φήμες τις τελευταίες ώρες ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλει να πάρει στην Κίνα τον Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ.

Όπως λέγεται, ο Έλληνας άσος αποτελεί μεγάλο στόχο του Ουρουγουανού τεχνικού, με την ομάδα του, Σανγκάη Σενούα, να είναι διατεθειμένη να προσφέρει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει, ωστόσο κάτι τέτοιο δε μοιάζει καθόλου εφικτό, τουλάχιστον σε αυτή φάση.

Αρχικά, να πούμε ότι μιλάμε για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, που επιχειρεί σε αυτή τη φάση της καριέρας του να κάνει το μεγάλο "μπαμ", οπότε θεωρείται δύσκολο, στην ηλικία των 25 ετών, να πάει στο πρωτάθλημα της Κίνας, βάζοντας στην ουσία φρένο στην εξέλιξή του.

Παράλληλα, θεωρείται αδύνατο, ακόμα κι αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον από την Κίνα, να γίνει πρόταση ανάλογη της ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, η οποία ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ακόμα κι αν προκύψει μία προσφορά αρκετά μεγάλη, εκτιμάται ότι είναι απίθανο να την αποδεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας κι έναν από τους πιο αγαπημένους του παίκτες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, επομένως, είναι πολλοί οι λόγοι που δεν μπορούν, με τα υπάρχοντα δεδομένα, να δώσουν πιθανότητες στο ενδεχόμενο της μετακίνησης του Πέτρου Μάνταλου στην Κίνα, ακόμα κι αν οι φήμες που αναφέρουν ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ θα πιέσει όσο μπορεί για να γίνει το deal είναι αληθείς.

Γιατί κι αυτό ελέγχεται σε κάποιο βαθμό, μιας και η συνύπαρξη του Ουρουγουανού τεχνικού με τον Έλληνα άσο στην ΑΕΚ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags