Facebook Pixel Αυτό θα είναι το "μπαμ" του Μίχελ - "Χτυπάει" παικταρά από κορυφαίο πρωτάθλημα - Πόσα δίνει ο Σαββίδης
| 2017-03-31 10:00:00

Αυτό θα είναι το "μπαμ" του Μίχελ - "Χτυπάει" παικταρά από κορυφαίο πρωτάθλημα - Πόσα δίνει ο Σαββίδης

Αυτό θα είναι το "μπαμ" του Μίχελ - "Χτυπάει" παικταρά από κορυφαίο πρωτάθλημα - Πόσα δίνει ο Σαββίδης

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα για συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ο Λούμπος Μίχελ! Πώς ετοιμάζεται να τρελάνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ; Aποκάλυψη στο SportDog!

Από χθες ο SportDog σάς έχει γράψει ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην απόκτηση βασικού τερματοφύλακα το καλοκαίρι και μάλιστα υπάρχει πρόθεση να ξοδευτεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Λούμπος Μίχελ ψάχνεται εξωτερικό και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος κοιτάζει σε κορυφαία πρωταθλήματα, προκειμένου να βρει πορτιέρο από το πάνω ράφι.

Οι αγορές της Γαλλίας και της Ισπανίας αποτελούν προτεραιότητα για τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή και το πιο πιθανό είναι ο τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί να είναι τελικά ένα καλό όνομα από αυτές τις χώρες.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Δικεφάλος είναι διατεθειμένος να προσφέρει σημαντικά χρήματα για την απόκτηση ξένου τερματοφύλακα που θα έρθει να πάρει τη φανέλα βασικού. Το ποσό αυτό, μάλιστα, μπορεί να φτάσει μέχρι και το 1,5 εκ. ευρώ μόνο για την αγορά του, κάτι που δείχνει την πρόθεση να γίνει κίνηση για έναν γκολκίπερ κλάσης.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον Ρομπέρτο, έναν τερματοφύλακα που με υψηλό κασέ που απαιτούνται πολλά χρήματα για την απόκτησή του.

Ο SportDog παρακολουθεί πολύ στενά τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα επανέλθει με νεότερο ρεπορτάζ που θα έχει περισσότερα στοιχεία αλλά και ...ονόματα! Μείνετε συντονισμένοι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags