Facebook Pixel Απίστευτο κόλπο γκρόσο με Ρομπέρτο: Αυτός αρπάζει τον Ισπανό πορτιέρε και δίνει ένα σωρό εκατομμύρια!
| 2017-03-31 20:45:00

Απίστευτο κόλπο γκρόσο με Ρομπέρτο: Αυτός αρπάζει τον Ισπανό πορτιέρε και δίνει ένα σωρό εκατομμύρια!

Απίστευτο κόλπο γκρόσο με Ρομπέρτο: Αυτός αρπάζει τον Ισπανό πορτιέρε και δίνει ένα σωρό εκατομμύρια!

Το όνομά του έπαιξε πολύ για την Ελλάδα και όντως τελικά η μεταγραφή του μπορεί να έχει ...ελληνικό χρώμα! Ποιος την ψήνει να κλέψει τον έμπειρο τερματοφύλακα; "Κλικ" κι έμαθες!

Ο Μάρκο Σίλβα θα μας απασχολήσει όπως φαίνεται και στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς μετά τον Ομάρ (που πήρε ως δανεικό με οψιόν αγοράς) και τον Μιλιβόγεβιτς (που έχασε στο ...παρά πέντε), ετοιμάζεται για άλλη μία μεταγραφή το καλοκαίρι με ...ελληνικό χρώμα, αφού θα αφορά παίκτη που έχει κάνει σπουδαία καριέρα στη Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο, που επέστρεψε στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, αλλά και αντίθετες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει περίπτωση να τον δούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά χάρη του Ολυμπιακού.

Το μόνο σίγουρα, βέβαια, όπως σας μετέφερε ο SportDog με ένα πληρέστατο ρεπορτάζ, είναι ότι μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Ισπανού πορτιέρο στην Ελλάδα, θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα.

Άλλωστε, η Εσπανιόλ πέρυσι κατέβαλλε στον Ολυμπιακό 3,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου για να αποκτήσει τον Ρομπέρτο, ενώ η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019, βρίσκεται στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, την ώρα που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ "σφάζονται" (τουλάχιστον στα πρωτοσέλιδα) για τα γάντια του Ισπανού, οι νεότερες πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως σε περίπτωση που φύγει από την πατρίδα του, εξέλιξη που δεν τον…τρελαίνει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι να τον δούμε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Αναφερόμαστε στην Premier League, καθώς ο Ισπανός γκολκίπερ αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδας του Νησιού, η οποια μάλιστα διαθέτει ένα πολύ δυνατό "χαρτί" για να κλείσει το deal άμεσα, εφόσον και ο ίδιος πάρε τελικά την απόφαση να φύγει από την Εσπανιόλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, η ομάδα της Premier (αν δεν υποβιβαστεί φυσικά) που παρακολουθεί πολύ "ζεστά" τον Ρομπέρτο είναι η Χαλ του Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος έχει εξαιρετική άποψη για τον πρώην παίκτη του, τον γνωρίζει πολύ καλά από πέρυσι όταν συνεργάστηκαν στο Λιμάνι και όπως λέγεται είναι έτοιμος να πείσει τη διοίκηση της ομάδας να προσφέρει ένα διόλου ακαταφρόνητο ποσό για την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο. 

Λέτε να τη φέρει τελικά ο Μάρκο Σίλβα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόφαση-βόμβα από Σούπερ Λιγκ για τον Ολυμπιακό - Πώς τους τινάζει στον αέρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags