Facebook Pixel Ανατρεπτικές εξελίξεις με Μπεργκ: Τα ...όργια ρίχνουν τη βόμβα - Τι ψάχνει ο παικταράς και ποιοι "τα σκάνε"
| 2017-04-03 12:15:00

Ανατρεπτικές εξελίξεις με Μπεργκ: Τα ...όργια ρίχνουν τη βόμβα - Τι ψάχνει ο παικταράς και ποιοι "τα σκάνε"

Ανατρεπτικές εξελίξεις με Μπεργκ: Τα ...όργια ρίχνουν τη βόμβα - Τι ψάχνει ο παικταράς και ποιοι "τα σκάνε"

Κι όμως, το γεγονός ότι ο Σουηδός επιθετικός κάνει παπάδες μάλλον δεν είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό! Τι τρέχει με το πράσινο κανόνι; Ο Σκύλος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Απίστευτα πράγματα κάνει ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός άσος έχει πάρει φωτιά μέσα στο 2017, σκοράρει ακατάπαυστα και χθες υπέγραψε μία ακόμα μεγάλη νίκη της ομάδας του, με δύο γκολ απέναντι στην αήττητη μέχρι πρόσφατα ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ο Σουηδός άσος έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα της Ευρώπης και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται πολύ καυτό, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα σκάσουν προτάσεις για το μεγάλο κανόνι του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή ο Μπεργκ δεν ενδιαφέρει μόνο ομάδες των υποβαθμισμένων πρωταθλημάτων, που μπορούν να πληρώσουν ένα κάρο χρήματα για να τον αποκτήσουν (Κίνα, Αραβία κ.λπ.). Όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty", για τον έμπειρο φορ έχουν κινητοποιηθεί πλέον και σύλλογοι από τα κορυφαία πρωταθλήματα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του παίκτη.

Εξάλλου, ο Σουηδός μπορεί να αγαπάει τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, απολαμβάνοντας ένα καλό συμβόλαιο και τη λατρεία του κόσμου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να σκεφτεί την προοπτική μίας καλής μεταγραφής στο εξωτερικό, ειδικά αν πρόκειται για μία ομάδα που προέρχεται από προηγμένη Λίγκα.

Πάντως, την ίδια στιγμή και με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά της κι αυτό είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ ο Μπεργκ για να πάρει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από την Ελλάδα. Από την άλλη, βέβαια, στο εξωτερικό ξέρει ότι η κατάσταση θα είναι διαφορετική όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, μιας και ως γνωστόν στο Τριφύλλι υπάρχουν τον τελευταίο καιρό δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα, κάτι που δεν ευχαριστεί οπωσδήποτε τον παίκτη.

Βέβαια, το οικονομικό δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τον Μπεργκ. Ο Σουηδός βάζει άλλα πράγματα ως προτεραιότητα, όπως είναι η προοπτική που έχει μια ομάδα, οι στόχοι, το όραμα, οι συνθήκες εντός κι εκτός του συλλόγου. Στην Ελλάδα, άλλωστε, είναι βασιλιάς από πολλές απόψεις, κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το κάνει στην άκρη.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι αυτό το καλοκαίρι θα ηχήσουν οι καμπάνες για τον Σουηδό πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά. Οι τρομερές επιδόσεις του παίκτη δεδομένα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων κι αυτό σημαίνει ότι στην ΠΑΕ θα φτάσουν αρκετές προτάσεις με πολλά ...μηδενικά. Αν, λοιπόν, ικανοποιηθεί η ομάδα και ο παίκτης, τότε η πώληση του Μπεργκ θα δρομολογηθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά για να συμβεί αυτό, υπάρχουν πολλές και σημαντικές προϋποθέσεις που θα πρέπει εκπληρωθούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags