Facebook Pixel Χτύπημα Μίχελ σε ΠΑΟΚ-Φορ σαΐτα για δίδυμο φωτιά με Πρίγιοβιτς-Ποιον Έλληνα "τελειώνει";
| 2017-04-16 12:30:00

Χτύπημα Μίχελ σε ΠΑΟΚ-Φορ σαΐτα για δίδυμο φωτιά με Πρίγιοβιτς-Ποιον Έλληνα "τελειώνει";

Χτύπημα Μίχελ σε ΠΑΟΚ-Φορ σαΐτα για δίδυμο φωτιά με Πρίγιοβιτς-Ποιον Έλληνα "τελειώνει";

Ποιος είναι ο επιθετικός που θέλει ο Λούμπος Μίχελ για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς για να συμπληρώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς; Ο Sportdog έχει το ρεπορτάζ…

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Λούμπος Μίχελ «τρέχει» το μεταγραφικό πλάνο της επόμενης σεζόν, έχοντας συμφωνήσει με τον Βλάνταν Ίβιτς για τις θέσεις του ρόστερ που χρειάζονται ενίσχυση. Μία από τις προτεραιότητες του Σλοβάκου, είναι η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ο Μίχελ αναζητεί στην αγορά έναν επιθετικό που θα συμπληρώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, πάνω στον οποίο θα «χτιστεί» το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Το πλάνο του Σλοβάκου περιλαμβάνει την απόκτηση ενός βραχύσωμου φορ, που θα έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά. Θα διαθέτει ταχύτητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και φυσικά… εκτελεστική δεινότητα.

Με τον Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ έχει καλύψει την ανάγκη για έναν επιθετικό με ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, που παράλληλα θα «γεμίζει» τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Του λείπει όμως ένας επιθετικός που θα έχει την ικανότητα να παίρνει την μπάλα εκτός περιοχής και θα προκαλεί… αναστάτωση στους αντίπαλους αμυντικούς με την τεχνική του, ενώ παράλληλα θα έχει ταχύτητα και «έκρηξη» για να μπορεί να μετατρέψει σε γκολ μία κάθετη πάσα από τη μεσαία γραμμή.

Τέτοιον επιθετικό δεν έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, τέτοιοι επιθετικοί σίγουρα δεν είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ευθύμης Κουλούρης, που συν τοις άλλοις δεν βρίσκονται στις… πρώτες θέσεις της εκτίμησης του Λούμπος Μίχελ.

Ο Αθανασιάδης ακόμα δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα και πραγματοποιεί την χειρότερη χρονιά της καριέρας του παρά τις πολλές ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Βλάνταν Ίβιτς, ο Κουλούρης πρόσφατα πέτυχε το τέταρτο γκολ του στη φετινή SuperLeague, έχοντας να σκοράρει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα στις 28 Νοεμβρίου!

Και οι δύο βέβαια έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όμως πολύ δύσκολα η νέα χρονιά θα τους βρει συμπαίκτες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags