Facebook Pixel Τρελαμένος ο Σαββίδης με το «χουνέρι» του Μελισσανίδη - Δεν ξεχνάει ο Ιβάν, θέλει εκδίκηση!
| 2017-04-25 08:45:00

Τρελαμένος ο Σαββίδης με το «χουνέρι» του Μελισσανίδη - Δεν ξεχνάει ο Ιβάν, θέλει εκδίκηση!

Τρελαμένος ο Σαββίδης με το «χουνέρι» του Μελισσανίδη - Δεν ξεχνάει ο Ιβάν, θέλει εκδίκηση!

Γυαλίζει το μάτι των ΠΑΟΚτσήδων και του Ιβάν Σαββίδη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και στην Τούμπα τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή. Τι γίνεται με τον «τίγρη». Ρεπορτάζ στο Sportdog.

Είναι διακαής πόθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη η επιστροφή του Δικεφάλου του Βορρά στους τίτλους, 14 ολόκληρα χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη εις βάρος του Άρη στην Τούμπα με το γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη. Γι΄ αυτό, όλοι στις τάξεις των ασπρόμαυρων είναι… τρελαμένοι ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη, με διάχυτη να είναι η αισιοδοξία πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει το 2-0 της Λεωφόρου και να είναι αυτός που θα βρεθεί στον τελικό της 6ης Μαΐου.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι ΠΑΟΚτσήδες και ο Σαββίδης έχουν ξεχάσει την κακή εμφάνιση των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς στον πρώτο ημιτελικό με τους πράσινους, με τη διαφαινόμενη πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού να τους «τρελαίνει» ακόμα περισσότερο.

Γιατί η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό, έχοντας το μισό (και βάλε) μπάτζετ του ΠΑΟΚ, αλλά και επειδή οι παίκτες του Χιμένεθ στο πρώτο ημιτελικό στο "Καραϊσκάκη" μόνο… φοβισμένα δεν έπαιξαν στον Πειραιά, σε αντίθεση με τους παίκτες του Ίβιτς στη Λεωφόρο.

Η φετινή χρονιά είναι η πέμπτη του ΠΑΟΚ στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη. Σε αυτά τα πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει κατακτήσει ούτε έναν τίτλο και έχει φτάσει μόνο μία φορά στον τελικό του Κυπέλλου, το 2014 οπότε και συνετρίβη στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό! Αντίθετα η ΑΕΚ έφτασε πέρσι στην κατάκτηση του Κυπέλλου αμέσως μετά την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα και είναι το απόλυτο φαβορί να βρεθεί και στον φετινό τελικό, μετά το 2-1 του Γ. Καραϊσκάκης.

Όλα αυτά, χωρίς ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πληρώνει τα υπέρογκα συμβόλαια που πληρώνει ο Ιβάν Σαββίδης και χωρίς το ρόστερ της ΑΕΚ να είναι τόσο «γεμάτο» όσο του ΠΑΟΚ.

Αυτό που νοιάζει βέβαια τώρα τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά, είναι η ομάδα του να ανατρέψει το 2-0 της Λεωφόρου και να βρεθεί στον τελικό. Είναι σίγουρο πως η Τούμπα θα είναι κατάμεστη την Πέμπτη και το κλίμα θα είναι... ηλεκτρισμένο, με το 3-0 του πρωταθλήματος κατά του Παναθηναϊκού να αυξάνει την αισιοδοξία πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει, έστω και αν αυτή τη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει όλα του τα «όπλα» και όχι τους αναπληρωματικούς.

Εάν πάντως ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρει, είναι πολύ πιθανό ο αποκλεισμός να έχει αρκετές… παρενέργειες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags