Facebook Pixel Θα χάσετε το χρώμα σας - Aπίστευτη πώληση 12 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό; - Δε φαντάζεστε ποιος είναι!
| 2017-04-30 10:15:00

Θα χάσετε το χρώμα σας - Aπίστευτη πώληση 12 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό; - Δε φαντάζεστε ποιος είναι!

Θα χάσετε το χρώμα σας - Aπίστευτη πώληση 12 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό; - Δε φαντάζεστε ποιος είναι!

Θα σκάσει τέτοιο απίθανο deal στο Λιμάνι; Είναι δυνατόν να δίνουν ένα σωρό λεφτά γι΄ αυτόν τον ταλαντούχο αλλά νεαρό κι άπειρο ποδοσφαιριστή; Ο Σκύλος τα μύρισε όλα...

O Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλάκις ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται τους ταλαντούχους παίκτες που βγάζει, τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, τους οποίους αργότερα πούλησαν με το αζημίωτο βγάζοντας κέρδος και παράλληλα φτιάχνοντας πολύ καλό όνομα στις ευρωπαϊκές αγορές.

Οι Πειραιώτες έχουν μεριμνήσει ώστε να διαθέτουν στο τωρινό ρόστερ τους ακόμα μια ταλαντούχα γενιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών, στην οποία μέχρι στιγμής ξεχωρίζει ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο νεαρός αμυντικός έχει παίξει ως βασικός στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, έχει φορέσει μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και θεωρείται μεγάλο ταλέντο με τεράστιες προοπτικές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι τον 18χρονο άσο τσεκάρουν ήδη ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο, γράφτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σαουθάμπτον για τον Ρέτσο, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog δείχνει να ισχύει.

Το θέμα είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν σκοπό να αφήσουν ένα εν δυνάμει τεράστιο περουσιακό στοιχείο να φύγει από τώρα, αφού έχουν άλλα σχέδια.

Συγκεκριμένα, το πλάνο των "ερυθρολεύκων" για τον Παναγιώτη Ρέτσο προβλέπει να βγάλει ο μικρός όλη την επόμενη σεζόν παίζοντας στη φυσική του θέση, δηλαδή στόπερ (φέτος έχει χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις), ώστε να μπορέσει να ανεβάσει την αξία του και μετά να πωληθεί, εάν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα.

Ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτό και ο παίκτης να παραχωρηθεί από φέτος είναι κάποιος ενδιαφερόμενος να "σκάσει" τρελά λεφτά, ήτοι πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, κάτι που σημαίνει ότι στο Λιμάνι γνωρίζουν με σχετική ασφάλεια πως ο Ρέτσος δεν θα πωληθεί το φετινό καλοκαίρι και τον υπολογίζουν κανονικά στα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags