Facebook Pixel Ηφαίστειο ο ΠΑΟΚ πριν τον τελικό - Τρόμος για το... "ανθρωπάκι του συστήματος" - "Πέσιμο" σε παίκτες
| 2017-05-04 11:00:00

Ηφαίστειο ο ΠΑΟΚ πριν τον τελικό - Τρόμος για το... "ανθρωπάκι του συστήματος" - "Πέσιμο" σε παίκτες

Ηφαίστειο ο ΠΑΟΚ πριν τον τελικό - Τρόμος για το... "ανθρωπάκι του συστήματος" - "Πέσιμο" σε παίκτες

Βράζουν στην Τούμπα λίγο πριν απ' το ματς της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ! Ποιος τους ανέβασε στα κάγκελα και πού κολλάει ο Ολυμπιακός; Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ίβιτς!

Όσο πλησιάζει η ώρα του τελικού τόσο "τρελαίνονται" στον ΠΑΟΚ για την κούπα. Και επειδή στην Τούμπα δεν θέλουν να …πιαστούν στον ύπνο, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη!

Έτσι, από τις αρχές της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει …ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παράλληλα με τις προπονήσεις, ούτως ώστε κανείς τους να μη δώσει το Σάββατο στον Κομίνη και στους βοηθούς του αφορμή για μία κόκκινη κάρτα που θα αλλάξει τις ισορροπίες του τελικού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει πολύ καλά ποιων παικτών του …βράζει το αίμα και ποιοι είναι επιρρεπείς στις κάρτες. Γι΄ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν …φροντιστήρια για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του μεθαυριανού τελικού, με τους …παλαιότερους να μην έχουν ξεχάσει τη διαιτησία του Κομίνη στο προ τριετίας ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (1-1).

Σε αυτό το παιχνίδι ο Κομίνης είχε αποβάλλει με πολύ αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κάτσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αλλά όχι τους Τσουμάνη, Βανγκέλι για "εγκληματικά" τάκλιν στους Στοχ και Λούκας αντίστοιχα, αλλά και τον Αγκάνθο για αγκωνιά στον Τζαβέλλα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Η αποβολή του Αγκάνθο στο 88', δεν στάθηκε ικανή να …κατευνάσει τους "ασπρόμαυρους", που μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσαν μία σκληρή ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας τον Κομίνη "ανθρωπάκι του συστήματος", το πρωτάθλημα …καρναβάλι και λέγοντας πως "τo σύστημα το ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ' αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης".

Από εκείνο το παιχνίδι βέβαια, πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια. Επειδή, όμως, ο Κομίνης ήταν ο διαιτητής που ως επιπρόσθετος στον πρώτο φετινό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και δεν υπέδειξε πέναλτι στο χέρι του Χουλτ στο 70ο λεπτό με το οποίο σταμάτησε η προσπάθεια του Μάτος, στον Δικέφαλο του Βορρά θέλουν να …φυλάξουν τα ρούχα τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags