Facebook Pixel ΤΡΕΛΟ μπάχαλο και ανατροπή στην Ένωση με τον νέο προπονητή - Στην Ελλάδα είναι ο αντι-Χιμένεθ αλλά...
| 2017-05-09 13:00:00

ΤΡΕΛΟ μπάχαλο και ανατροπή στην Ένωση με τον νέο προπονητή - Στην Ελλάδα είναι ο αντι-Χιμένεθ αλλά...

ΤΡΕΛΟ μπάχαλο και ανατροπή στην Ένωση με τον νέο προπονητή - Στην Ελλάδα είναι ο αντι-Χιμένεθ αλλά...

Πανικός γίνεται από χθες στην ΑΕΚ για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο - Ποιος φαντάζει αυτή τη στιγμή το φαβορί και πώς μπορεί να αλλάξουν όλα τα δεδομένα; Κάντε κλικ στον Sportdog!

Μεγάλο μπάχαλο επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ, με αφορμή το θέμα του προπονητή.

Χθες το απόγευμα υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Λουτσέσκου κερδίζει πόντους, ωστόσο σήμερα βγήκε προς τα έξω από τα περισσότερα Μέσα πως ο Χιμένεθ είναι πάντα το φαβορί για να παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι τίποτα μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει και ενδεχομένως η οριστική απόφαση να παρθεί αναλόγως με το πλασάρισμα και την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ.

Μέχρι τότε, όμως, μπορεί να είναι αργά για την ΑΕΚ, τουλάχιστον για την περίπτωση του Λουτσέσκου, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει deadline στην Ένωση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει μέχρι τώρα τις εξελίξεις στην Ένωση, ωστόσο δεν μπορεί να βρίσκεται στην αναμονή για μια …ζωή, καθώς δέχεται πρέσιγνκ από τη Γαλατά.

Ο πρώην κόουτς της Ξάνθης είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, να μαζέψει τα πράγματά του από την Ελλάδα και να μετακομίσει οριστικά στην Τουρκία, αν στην ΑΕΚ δεν πάρουν άμεσα μία απόφαση.

Εξάλλου, στη Γαλατά ετοιμάζεται να πάει ο πατέρας του, Μιρτσέα, τον οποίο περιμένουν ως ...Μεσσία και θέλουν μαζί του να έχει και τον γιο του.

Μόνο σίγουρη δεν είναι, λοιπόν, η υποψηφιότητα Λουστέσκου για την ΑΕΚ, από τη στιγμή που υπάρχουν μία τόσο μεγάλη προοπτική στην καριέρα του και, φυσικά, άλλα οικονομικά κίνητρα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags