Facebook Pixel Κόλαση με Μπεργκ στον ΠΑΟ - Τα μαζεύει ο Σουηδός παικταράς; - Στη «σέντρα» Ουζουνίδης και «Λύμπε»!
| 2017-05-09 14:15:00

Κόλαση με Μπεργκ στον ΠΑΟ - Τα μαζεύει ο Σουηδός παικταράς; - Στη «σέντρα» Ουζουνίδης και «Λύμπε»!

Κόλαση με Μπεργκ στον ΠΑΟ - Τα μαζεύει ο Σουηδός παικταράς; - Στη «σέντρα» Ουζουνίδης και «Λύμπε»!

Άνω-κάτω οι Πράσινοι για το αστέρι τους! Τι πραγματικά έγινε και ...τρελάθηκε ο διεθνής επιθετικός; Γιατί φαίνεται ότι ετοιμάζεται να την κάνει; Αποκάλυψη-βόμβα στο sportdog!

Η δήλωση του Μάρκους Μπεργκ για το μέλλον του και το "θα δω τι θα κάνω" που είπε χθες βράδυ στη Nova, έσκασε σα βόμβα στον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός άσος άφησε στην ουσία για πρώτη φορά ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το Τριφύλλι, ξαφνιάζοντας τους πάντες, ωστόσο όσοι γνωρίζουν καλά τον παίκτη, θα πρέπει να περίμεναν μία τέτοια τοποθέτηση.

Γιατί ο Μάρκους Μπεργκ είναι όλο αυτό τον καιρό ...τρελαμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, σχετικά με τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στις πληρωμές, αλλά και το γεγονός ότι το Τριφύλλι βλέπει για μια ακόμα χρονιά τους στόχους του από απόσταση και μόνο η πρωτιά στα πλέι οφ ίσως κλείσει κάποιες από τις "πληγές".


Βέβαια, στη δήλωσή του δεν έκανε λόγο για τα οικονομικά, ωστόσο αυτό που είπε ότι "η ομάδα πρέπει να είναι ανταγωνιστική του χρόνου", ίσως είναι ακόμα …χειρότερο από την άποψη ότι γνωρίζει και ο ίδιος πως οι Πράσινοι πολύ δύσκολα θα ενισχυθούν σημαντικά αυτό το καλοκαίρι.

Είναι απόφαση της διοίκησης, βλέπετε, να μαζέψει το μπάτζετ κι αυτό το γνωρίζει ο Σουηδός, οπότε οι περισσότεροι μπορεί να εκλάβουν τη χθεσινή του δήλωση ως ...προάγγελο αποχώρησης!

Ο παίκτης γνωρίζει, άλλωστε, ότι αυτό το καλοκαίρι μπορεί να κυνηγήσει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, ειδικά μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε, κάτι που δεδομένα τον ιντριγκάρει, καθώς είναι σίγουρο ότι μπορεί να βρει στο εξωτερικό πολύ μεγαλύτερες αποδοχές από αυτές που παίρνει τώρα στον Παναθηναϊκό.


Το δίλλημα που έχει μπροστά του, δηλαδή, ο Μάρκους Μπεργκ είναι αν θα επιλέξει ψυχρά-επαγγελματικά, κάτι που μπορεί να κάνει ως γνήσιος Σκανδιναβός, ή θα πάει με το συναίσθημα, θα βάλει πλάτη και θα μείνει σε μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς λατρεύεται σαν Θεός. Αυτό, άλλωστε, επέλεγε κάθε καλοκαίρι τις προηγούμενες σεζόν, αλλά τώρα, όπως φαίνεται, τα δεδομένα είναι για πρώτη φορά κάπως διαφορετικά.

Εξάλλου, μέχρι και η αντίδραση της "πράσινης" ΠΑΕ στη δήλωση του Σουηδού, μάλλον "μαρτυράει" πολλά, καθώς στην ουσία η διοίκηση έριξε την …μπάλα στους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο, σημειώνοντας ότι οι δυο τους "θα έχουν την ομάδα που θέλουν", αν και είναι γνωστό πως δε διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα όχι μόνο να κάνουν τις μεταγραφές που θέλουν, αλλά ούτε και για να προχωρήσουν τις αποδεσμεύσεις που έχουν βάλει στο πρόγραμμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελά πράγματα - Όλοι «ψάχνουν» τον Ουζουνίδη - Συνάντηση με Αλαφούζο για να…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags