Facebook Pixel Σκάει η πρώτη ...βόμβα στον Παναθηναϊκό: Κορυφαίο ξένο όνομα τα βροντάει και φεύγει μετά τη Λεωφόρο;
| 2017-05-18 11:45:00

Σκάει η πρώτη ...βόμβα στον Παναθηναϊκό: Κορυφαίο ξένο όνομα τα βροντάει και φεύγει μετά τη Λεωφόρο;

Σκάει η πρώτη ...βόμβα στον Παναθηναϊκό: Κορυφαίο ξένο όνομα τα βροντάει και φεύγει μετά τη Λεωφόρο;

Aρχίζουν τα όργανα στο "τριφύλλι" μετά τα γεγονότα στον αγώνα με τον Δικέφαλο - Ποιος μεγάλος άσος της ομάδας παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει; Θα "πέσει" η Λεωφόρος!

Τα όσα έγιναν χθες στη Λεωφόρο αναμένεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό που δε θα αφορούν μόνο τα διοικητικά ή τις τιμωρίες που θα φέρει η οριστική διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αρκετοί παίκτες του Τριφυλλιού παρουσιάζονται να έχουν απογοητευτεί από όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στο σύλλογο, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν πλέον τάσεις φυγής.

Μέσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, λοιπόν, βρίσκεται δεδομένα και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος παρουσιάζεται αηδιασμένος με τα σκηνικά που συνέβησαν στη Λεωφόρο, ενώ σάς είχαμε αποκαλύψει και πρόσφατα ότι είναι "σκασμένος" με τις συνθήκες που επικρατούν εντός της ομάδας. 

Ο Σουηδός άσος, άλλωστε, σκεφτόταν έτσι κι αλλιώς πολύ σοβαρά το τελευταίο διάστημα τη μεταγραφή στο εξωτερικό και τα χθεσινά γεγονότα ενίσχυσαν σίγουρα ακόμα περισσότερο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του έμπειρου επιθετικού είχε ζητήσει εγγυήσεις στην τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα, αλλά πλέον με τις ραγδαίες εξελίξεις που αναμένονται στην ΠΑΕ, εκτιμάται ότι είναι πολύ δύσκολο αυτές να τηρηθούν.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως ό,τι έγινε χθες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ "έσπρωξαν" ακόμα πιο κοντά στην έξοδο τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θέλει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και προφανώς την …ηρεμία του σε μια ομάδα που δε θα έχει εσωτερικά προβλήματα, αλλά και σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, χωρίς έκτροπα της Super League...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάλος με βίντεο του Ίβιτς στα αποδυτήρια - Τι κάνει μόλις βλέπει κάμερες; Δείτε το!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags