Την άποψη ότι ο Γιώργος Κομίνης ήταν 100% στημένος στο επεισοδιακό ντέρμπι της Λεωφόρου και δεν πρέπει να σφυρίξει ποτέ ξανά παιχνίδι τής Σούπερ Λιγκ, εξέφρασε με δηλώσεις του στον SportDog ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Ο διευθυντής τής εφημερίδας Forza σχολίασε ακόμα ότι το μέγεθος του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν είναι ίδιο, ώστε να υπάρξει κόντρα μεταξύ τους, συμπληρώνοντας ότι οι "πράσινοι" έχουν γίνει ουρά και δορυφόρος του Ολυμπιακού.

"Θεωρώ ότι ο Κομίνης ήταν 100% στημένος, με πρόθεση να προστατεύσει τον Παναθηναϊκό. Η αποβολή τού Ουάρντα με δύο αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες, το χέρι τού Κουτρουμπή που δεν "είδε" στο ξεκίνημα του αγώνα και φυσικά το γεγονός ότι δεν απέβαλλε τον Μπεργκ, τον Κουτρουμπή και τον Χουλτ, πλην του Κουλιμπαλί, που επιτέθηκαν σαν χούλιγκαν σε Κρέσπο και Σάκχοφ, αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να ξανασφυρίξει παιχνίδι τής Σούπερ Λιγκ", σχολίασε αρχικά ο μπαρουτοκαπνισμένος στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ δημοσιογράφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ακόμα και η σύνταξη του φ.α. αποδεικνύει δόλο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αυτός ο διαιτητής να βρίσκεται και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ, διότι περνάει στην κατηγορία τού Σπάθα και όλων των υπόλοιπων παιδιών που εξυπηρετούσαν το σύστημα".

Τι περιμένετε για την επόμενη μέρα; Φαίνεται να έχει ανοίξει βεντέτα μεταξύ τού Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

"Δεν μπορεί να ανοίξει βεντέτα, καθώς τα μεγέθη δεν είναι ίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός διοικητικά και οικονομικά στελεχώνεται από νάνους, αλλά ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία για να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Διοικείται από νάνους και μισθοφόρους, που για να δικαιολογήσουν το μεροκάματο, δεν ντράπηκαν να αμφισβητήσουν ακόμα και τον τραυματισμό προπονητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αναφέρομαι στον Παναγόπουλο, τον Λυμπερόπουλο, τον Κωνσταντίνου και τον Μαυροκοκουλάκη".

Για την αντίδραση του Ίβιτς μετά το χτύπημα, πάντως, από τον Παναθηναϊκό έκαναν λόγο για υπερβολική αντίδραση.

"Γι' αυτό υποστηρίζω ότι ο Παναθηναϊκός διοικείται από νάνους και έχει μικρύνει ως ομάδα. Τον έχουν οδηγήσει να γίνει ουρά του Ολυμπιακού. Θα έλεγα ότι είναι δορυφόρος του Ολυμπιακού, αλλά δεν φτάσαμε απόλυτα ακόμα εκεί, ίσως του χρόνου να γίνει. Αν παραμείνει ο Αλαφούζος, μπορεί να προχωρήσει περισσότερο η συνεργασία τους. Αλλά θέλω να συμπληρώσω κάτι ακόμα: Η συγκριτική πλειοψηφία των οπαδών τού Παναθηναϊκού έχει αντιληφθεί την κοροϊδία που υφίσταται από διοίκηση και μισθοφόρους. Γι αυτό και έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, όπως φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι".